See Alm in Serfaus

Krijgt een 7 op basis van 2 beoordelingen

Wat vind jij van See Alm?

Evaringen van gebruikers

Joostw
4 april 2016 · 16:55

See Alm is een net nieuw restaurant. Je zou dan ook denken dat het er goed eten is en een niet al te dure kaart heeft. Helaas was dat zeker niet het geval.
Het restaurant op zich ziet er zeker prachtig uit en het uitzicht op het meer ziet er fraai uit. Het is het dus zeker waard om er een keer een kop koffie te drinken met een apfelstrudel.
Helaas kun je beter ergens anders je lunch nuttigen, ik ga er niet teveel woorden aan vies maken maar laat ik in ieder geval een paar nadelen noemen:
-De gerechten met friet zijn zeker een afrader, de friet is namelijk erg slap en je krijgt het gevoel dat het er al een tijd staat voordat het geserveerd wordt.
-De pasta’s zijn eigenlijk ook net iets te dik en te nat.
-Kaiserschmarren is ook te vet helaas en ook bij deze heb je het gevoel dat deze al een tijd staat voordat die geserveerd wordt.

Dit zijn natuurlijk mijn meningen. Maar voor een lunch zou ik er persoonlijk niet heen gaan. Voor een kop koffie natuurlijk wel om even van het uitzicht te genieten.

Met familie
RBBB
2 maart 2015 · 08:56

Nieuw bergrestaurant. Zowel met de gondel als per ski te bereiken. Geen traditionele kaart, gerechten zijn van goede kwaliteit. Restaurant heeft nog wat logistieke opstartproblemen.

Met familie

Reisplanner Serfaus

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 11 skihuur winkels in Serfaus
3
Skilessen
We hebben 10 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!