Alpine Sports Den Hoorn

Krijgt een 9.8 op basis van 16 beoordelingen
Aantal rolbanen
3
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
9m
Max pers. per baan
3
Verstelbare banen
Ja
Locatie
Hooipolderweg 42635CZ Den HoornNederlandT: 015-2566617http://www.alpinesports.nl

Zodra je binnen stapt bij Alpine Sports in den Hoorn waan je je in de Alpen. De echte Oostenrijkse wintersportsfeer komt je tegemoet. Er is erg veel zorg besteed aan het interieur met prachtig afgewerkte dikke houten balken en gezellige zitplekken. Een ideale locatie om het wintersportgevoel te krijgen en lekker te skiën of te snowboarden. Bovendien leent Alpine Sports zich erg goed voor bruiloften, partijen en actieve kinderfeestjes met trampoline springen, sleeën en speciale Tiroolse spelletjes.

Er zijn drie skipiste, waarvan twee standaard indoorpistes die uiteraard in hoogte verstelbaar zijn, zodat er op elk niveau geoefend kan worden. De derde is bijzonder, omdat deze in de vorm is van een grote ronde schotel die meebeweegt met de skiër. Je skiet zo altijd naar het laagste punt van de baan. Ook is er een klein borstelbaantje waar kinderen tot vijf jaar kunnen oefenen. Kortom iedere wintersport is hier welkom.

Naast ski- en snowboardlessen kun je ook met Alpine Sports op reis. Van speciale trainingskampen tot familietrips, de reizen zijn compleet verzorgd en vinden plaatst vanaf de herfst tot en met mei.

Ook hier is de periode van november tot en met februari het hoogseizoen en is vooraf reserveren noodzakelijk. Doe dit zo vroeg mogelijk zodat je tijd en leraar kunt vastleggen. Naast skiën en snowboarden is Alpine Sports ook actief met skaten, kun je er terecht aan de bar voor onder andere kleine versnaperingen, broodjes en soep.

Wat vind jij van Alpine Sports Den Hoorn?

Krijgt een 9.8 op basis van beoordeling

Gast927
2 maart 2020 · 15:59

TOP sfeer en uitstekende leraren ☺

Skiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast328
21 december 2019 · 15:04

Niet voor niets de beste rolbaan van Nederland!! Altijd gezellige sfeer en goede les. Deze kerstvakantie de geweldig voordelige actie 4 lessen voor €99,-.

meer dan 10 jaar ervaring
Gast647
24 januari 2019 · 22:37

Zeer kundig personeel en hele leuke, informele sfeer. Binnen enkele minuten had ik alweer het wintersport gevoel terug. De baan is wennen omdat elke beweging meer resultaat heeft dan in de sneeuw wat de focus op goede techniek noodzakelijk maakt wat zowel fijn als irritant is.

Skiër1 tot 4 jaar ervaring
Gast630
28 juni 2018 · 23:59

Als gezin les gehad afgelopen seizoen. Super goed bevallen. De trainingen hadden zijn uitwerking op de pistes. Veel zekerder de pistes af en dus met meer plezier, en daar gaat het om. Zeker een aanrader om een keer te proberen. Het zal niet tegenvallen.

Snowboarder6 tot 10 jaar ervaring
Gast630
25 juni 2018 · 12:40

goede en leuke sfeervolle skischool!

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast647
8 juni 2018 · 16:16

Echte Oostenrijkse uitstraling als je binnen komt. Leuke, enthousiaste en goede leraren. Professionele skischool!

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast140
21 maart 2018 · 22:08

Prima lokatie, enthousiaste eigenaar, kom er graag.

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
patje197440
20 maart 2018 · 09:54

Wij, (man, vrouw en kind) hebben sinds 2016 lessen genomen in Den Hoorn op aanraden van vrienden. Je komt binnen in een gezellig ingerichte bar en loopt daarna naar de 4 rollerbanen toe. Ook hebben ze er een klein borstelbaan voor de allerkleinste. Materiaal, skies en schoenen zijn van goede kwaliteit en over het algemeen ook schoon. De leraren die wij gehad hebben zijn zeer professioneel en geven bruikbare aanwijzingen. Omdat wij privéles hebben genomen hebben we de baan voor ons zelf en staan nooit met z’n 3en tegelijk op de baan en daardoor kan de leraar gerichter aanwijzingen geven. Het overige personeel, zowel in de bar als bij de schoenen en skies zijn zeer vriendelijk. Ik raad daarom iedereen aan om lessen te volgen op een indoor rolbaan. Je techniek verbeterd aanzienlijk waardoor je in de sneeuw stukken beter uit de voeten kan.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast848
14 maart 2018 · 21:55

Goeie leraren die altijd wel bijzondere oefeningen hebben om het gewenste effect te krijgen. Relaxte sfeer. Bij topdrukte mag er wel wat meer toezicht bij de ski’s en schoenen dat ze schoongemaakt en netjes opgeruimd worden. Of in ieder geval een bordje ophangen. Schijnt moeilijk te zijn, spullen opruimen na gebruik, zelfs voor volwassenen.

Met vriendenSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
sjim
14 maart 2018 · 15:31

Dit jaar voor het eerst samen met mijn partner gelest in Den Hoorn na een aantal jaar in Rotterdam op de baan te hebben gestaan. Goede snowboard- en skileraar gehad die veel aandacht besteedt aan de “leerlingen”. Jammer was wel dat je tijdens de skilessen soms met 3 personen tegelijk op 1 baan staat en waardoor je juist weer minder aandacht krijgt.
Lesmateriaal schoenen, ski’s en snowboard met flow verbindingen zijn in een goede staat.
Decor is er netjes en afgewerkt. Personeel is er zeer vriendelijk en behulpzaam.

Met partnerSnowboarder4 tot 6 jaar ervaring
basmeijer
13 maart 2018 · 15:31

De baan is netjes er zijn in totaal 4 rolbanen. De twee vooraan zijn beter dan de twee achteraan maar zijn beide prima om het op te leren. Ze hebben goed materiaal en goede leraren. Het barretje is netjes en heeft een gezellig sfeertje. Al met al een aanrader voor beginners tot experts.

Met partnerSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast981
13 maart 2018 · 15:26

Gezellige sfeer met goede leraren. Als je het wil leren is dit the place to be.
Goed materiaal en goede borstelbaan.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring