Indoor Ski Bloemendaal

Krijgt een 9 op basis van 2 beoordelingen
Aantal rolbanen
1
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
10m
Max pers. per baan
3
Verstelbare banen
Ja
Locatie
Tetterodenweg 152051EG OverveenNederlandT: 06-22126205https://indoorskibloemendaal.nl/

Indoorski Bloemendaal is een indoorrolbaan waarbij de techniek en veiligheid centraal staan. Ze bieden lessen aan beginners tot vergevorderden, waarbij je tijdens de lessen één op één begeleiding krijgt. Ook bieden ze lessen aan mensen met angst, hebben ze speciale lessen voor kinderen, zijn er mogelijkheden voor groepslessen & arrangementen en werken ze samen met een fysiotherapeut aan blessures.

Je kunt de lessen bij Indoorski Bloemendaal online boeken. Na een les kun je bijkomen met een hapje en een drankje. Ook kun je bij Indoorski Bloemendaal terecht voor onderhoud aan je ski’s of board.

Wat vind jij van Indoor Ski Bloemendaal?

Krijgt een 9 op basis van beoordeling

Gast749
16 januari 2020 · 21:30

Prima indoor ski training, Sinds kort de beschikking over twee rolpistes. Wordt professioneel les gegeven met oog voor detail waar jouw ski verbeterpunten liggen. Goede sfeer. Enige nadeel het succes vertaalt zich soms in piekdrukte. Aanrader!

meer dan 10 jaar ervaring
Tiny-M
13 maart 2018 · 16:01

Echt top snowboardles gehad op deze indoor baan. Erg fijne leraar gehad, waar ik veel van heb geleerd en die ook erg oplettend was met baan op tijd stil zetten en het extra puntjes op de i zetten waar nodig. Eigenaar was ook een aardige man, hij gaf zelf de skilessen. Een vriendin heb ik ook snel vorderingen zien maken na lessen van hem. Waarom geen geweldig? Ze zijn gestopt met snowboardlessen en doen alleen nog maar skilessen.

Met vriendenSnowboarder6 tot 10 jaar ervaring