Indoor Ski & Snowboard Rotterdam

Krijgt een 9.3 op basis van 9 beoordelingen
Aantal rolbanen
3
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
7m
Max pers. per baan
2
Verstelbare banen
Ja
Locatie
Folkert Elsingastraat 113067NW RotterdamNederlandT: 010-2860001https://www.indoorski-rotterdam.nl

Indoor Ski & Snowboard Rotterdam (ISSR) is de langst draaiende indoorrolbaan van Nederland. Met ruim dertig jaar ervaring in ski- en snowboardlessen ben je hier in goede handen. De accommodatie is van binnen compleet vernieuwd en ziet er dan ook netjes en modern uit. Er heerst een gezellige, familiaire sfeer en de kantine kijkt uit op de banen.

Cursussen

Bij ISSR wordt er lesgegeven volgens de methode van de NSkiV. Naast de normale cursussen verzorgt de indoor rolbaan ook kinderlessen, privélessen, familielessen en lessen aan grote groepen en scholen. Ook kunnen er kinderfeestjes worden georganiseerd. Alle lessen worden op maat ingericht naar de wensen van de cursist. ISSR kan tevens putten uit jarenlange ervaring in het lesgegeven aan blinde en slechtziende wintersporters en biedt ook andere vormen van aangepaste wintersport aan. Een opleiding tot ski- of snowboardinstructeur behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Heb je de techniek van het skiën of boarden onder controle, maar wil je vooral fit worden voor de wintersportvakantie? Dan kun je bij de Rotterdamse rolbaan terecht voor speciale trainingen, die verzorgd worden door fitnessinstructeurs.

ISSR is geopend van 1 september tot en met 1 juni. Vanaf december tot en met februari is het erg druk en is het aan te raden om lessen ver van tevoren te reserveren.

Overige faciliteiten en diensten

Na het skiën of boarden kun je gebruik maken van de douches en gescheiden kleedruimtes. Bijkomen doe je aan de bar met een hapje en een drankje.

ISSR organiseert twee keer per jaar een wintersportreis; in de eerste week van december naar Val Thorens en in maart tijdens de lentereis wordt er gekeken waar de sneeuw op dat moment het beste is. Ook kun je bij de indoorrolbaan terecht voor het onderhoud aan je ski’s of board en kun je er dakkoffers, sneeuwkettingen en wintersportmateriaal huren of kopen.

Wat vind jij van Indoor Ski & Snowboard Rotterdam?

Krijgt een 9.3 op basis van beoordeling

Gast587
12 januari 2019 · 10:24

Top leraren. Ondanks jaren ervaring, leren we iedere keer weer bij. Gezellige sfeer.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Lotte77
30 augustus 2018 · 16:37

Heb twee jaar terug een stuk of 4-5 lessen hier gevolgd. Een daarvan was ronduit slecht (lerares gaf ook toe zelf ‘meer met snowboarden’ te hebben). Overige lessen waren wel okay, maar erg gehaast en vooral gericht op snelheid in plaats van techniek. Voor mij helaas niet de juiste manier om het te leren. Ook hadden de leraren bij herhaling meer aandacht voor het publiek (cursisten van de volgende les die al klaar zaten, of andere bekenden die gezellig langs kwamen) dan voor de cursisten op de baan.

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast332
3 april 2018 · 21:32

Heerlijke ski accommodatie, waarbij je met open armen verwelkomd wordt. Je wordt er goed geholpen en er zijn duidelijke instructies. Na vele lessen kan ik met goede moed de wintersport elk jaar weer tegemoet gaan.

Snowboardermeer dan 10 jaar ervaring
Gast262
3 april 2018 · 21:02

Helemaal top hier

Snowboardermeer dan 10 jaar ervaring
Gast662
21 maart 2018 · 14:19

Ik heb vorig jaar 6 lessen gehad in Rotterdam en daarna heb ik websites van diverse andere banen in de regio bestudeerd. Volgens mij kan je op alle banen veel leren en heb ik geen doorslaggevende redenen kunnen vinden om te moeten switchen. Uiteindelijk moet je het zelf doen. Deze baan heeft voor mij simpelweg alles wat ik nodig heb: deskundige instructeurs, gezellige sfeer, nette accomodatie, goede bereikbaarheid. Mijn tip: ga met z’n tweeën, laat een filmpje van jezelf maken en kijk het terug tijdens de pauzes.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Dathojo
16 maart 2018 · 09:25

Als ‘herintreder’ heb ik na 10 jaar zonder wintersport een aantal lessen gevolgd om er weer een beetje in te komen. Ik had elke week dezelfde leraar, een hele fijne man die goed lesgaf. Hij gaf prima aan waar de problemen zaten en hoe ik ze op kon lossen. Er werd ook bijgehouden wat de vorderingen waren, zodat je de week daarna weer op het juiste niveau verder kon of juist nog even verder kon oefenen op onderdelen die lastig zijn.

Er zijn 3 banen. Je hebt met max. 4 mensen les op 1 baan, 2 tegelijk en dan afwisselend. Je skiet elke keer 7 of 8 minuten en daarna kun je weer even bijkomen. Het leuke is dat je meestal met min of meer hetzelfde niveau wordt ingedeeld, zodat je tijdens je rustpauzes kunt kijken hoe anderen het doen en ook nog wat kunt opsteken van de tips die zij krijgen.

Ook de mensen bij de receptie/bar zijn erg vriendelijk. Er is voldoende en gratis parkeerruimte in de omgeving.

Als we volgend jaar weer op wintersport gaan, zou ik zeker weer vantevoren een paar lessen willen nemen. Al was het maar voor de voorpret!

Skiër1 tot 4 jaar ervaring
Gast111
13 maart 2018 · 23:04

Veel tips en goede begeleiding.

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast210
13 maart 2018 · 17:00

Zeer goede instructeurs, alert, aardig en kundig. Hebben snel door waar het aan schort of waar verbetering zou kunnen zitten. Materiaal (skies en banen) zijn goed. Administratie denkt mee over wanneer lessen best in te passen zijn. Heerlijke koffie.

Skiër4 tot 6 jaar ervaring