Indoor Ski & Snowboard Zaanstad

Krijgt een 9.5 op basis van 4 beoordelingen
Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
7m
Max pers. per baan
2
Verstelbare banen
Ja
Locatie
Kuilpad 11509AS ZaandamNederlandT: 075-6311775http://indoorskischool.nl

Indoorski & Snowboard Zaanstad bevindt zich in het Saen Leisure sport complex. Naast skiën en boarden kun je op dit complex heel veel andere sporten en activiteiten beoefenen. Zo zijn er squash banen, een fitnesshal, een midgetgolfbaan, trampolines en een indoor speelhal. Door al deze activiteiten is het een ideale locatie om een sportief en actief dagje door te brengen.

**Faciliteiten **

Naast de vele andere sportfaciliteiten op het complex heeft ook de skibaan een aantal faciliteiten voor haar bezoekers. Zo kun je voor en na het skiën gebruik maken van de kleedkamers, Zijn er machines en specialisten voor onderhoud aan je ski’s of board en kun je een hapje en een drankje bestellen aan de bar.

Lessen

Alle instructeurs zijn in het bezit van een Nederlands of Oostenrijks diploma en worden daarnaast ook nog intern opgeleid zodat alle neuzen dezelfde kant op staan. De lessen worden in groepjes van 4 personen gegeven waarin je met z’n tweeën tegelijk op de baan staat. Wintersporters van elk niveau kunnen zo hun techniek verbeteren en op conditie blijven bij Indoorski & Snowboard Zaanstad.

Kinderlessen worden door de leraren op een speelse manier gegeven. Veiligheid en plezier staan tijdens deze lessen centraal. De kinderen worden op leeftijd en niveau ingedeeld, waardoor zij onder de ideale omstandigheden hun techniek kunnen verbeteren.

Ook in de Alpen organiseert Indoorski & Snowboard Zaanstad activiteiten voor haar klanten. Een paar keer per jaar organiseren zij een sneeuwreis waarin je onder begeleiding van instructeurs je techniek kunt verbeteren en zelf wat afdalingen kunt maken.

Wat vind jij van Indoor Ski & Snowboard Zaanstad?

Krijgt een 9.5 op basis van beoordeling

Gast259
22 mei 2018 · 14:06

Top begeleiding en leuke sfeer !!

Skiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast265
22 mei 2018 · 12:10

Goede begeleiding, veel geleerd. Elk jaar nemen we 10 lessen om nog beter te worden.

Skiër4 tot 6 jaar ervaring
Saskia987
13 maart 2018 · 16:24

Ik heb al vele weken op de sneeuw gestaan in het verleden en heb ook meerdere weken les gehad in Oostenrijk, maar bleef skiën moeilijk vinden. Bij Indoor Ski & Snowboard Zaanstad heb ik echt leren skiën. Je krijgt 10 minuten les (alleen of met 2 personen op de baan) en hebt daarna 10 minuten pauze. In totaal sta je in 1 lesuur 3 keer 10 minuten op de baan. Omdat je (bijna) privé les krijgt en veel skibewegingen maakt, omdat de baan blijft draaien, leer je heel veel in 1 lesuur. Ook staat de leerkracht voor je, waardoor deze precies kan zien wat je doet. Wel moest ik erg wennen aan de baan en vond ik het de eerste paar lessen een beetje eng, maar vanaf les 4 was ik gewend. In februari heb ik voor het eerst weer in Oostenrijk op de sneeuw gestaan na mijn lessen bij Indoor Zaanstad en eindelijk heb ik het gevoel dat ik echt controle heb over mijn ski’s en de juiste skihouding aanneem.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast605
13 maart 2018 · 16:20

Ik heb al vele weken in de sneeuw gestaan in het verleden en heb ook meerdere weken les gehad in Oostenrijk, maar bleef skiën moeilijk vinden. Bij Indoor Ski & Snowboard Zaanstad heb ik echt leren skiën. Je krijgt 10 minuten les (alleen of met 2 personen op de baan) en hebt daarna 10 minuten pauze. In totaal sta je in 1 lesuur 3 keer 10 minuten op de baan. Omdat je (bijna) privé les krijgt en veel skibewegingen maakt, omdat de baan blijft draaien, leer je heel veel in 1 lesuur. Ook staat de leerkracht voor je, waardoor deze precies kan zien wat je doet. Wel moest ik erg wennen aan de baan en vond ik het de eerste paar lessen een beetje eng, maar vanaf les 4 was ik gewend. In februari heb ik voor het eerst weer in Oostenrijk op de sneeuw gestaan na mijn lessen bij Indoor Zaanstad en eindelijk heb ik het gevoel dat ik echt controle heb over mijn ski’s en de juiste skihouding aanneem.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring