Roundhill Dordrecht

Krijgt een 10 op basis van 17 beoordelingen
Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
9m
Max pers. per baan
3
Verstelbare banen
Ja
Locatie
Mijlweg 53D - 13316BE DordrechtNederlandT: 078-6475611https://www.roundhill.nl

RoundHill Indoor Ski bevindt zich op een woonboulevard langs de A16, wat zorgt voor een goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Wat direct opvalt, is de moderne en nieuwe uitstraling van RoundHill en de grote hoeveelheid ruimte en licht in de accommodatie.

Cursussen

Er wordt bij RoundHill lesgegeven door gediplomeerde instructeurs aan de hand van de Nederlandse leerweg. Tijdens de lessen wordt er gebruik gemaakt van iPads, waarbij er video-analyses gemaakt worden van de cursisten. Deze video’s worden vervolgens gebruikt om verbeteringen door te voeren en tips te geven aan de cursisten. De materialen zijn bij de cursus inbegrepen.

Naast cursussen voor kinderen en kinderfeestjes, verzorgt RoundHill ook lessen voor gezinnen en families. Hiervoor heeft de indoor rolbaan een familiekaart ontwikkeld. Om zowel de breedte- als de dieptesport te ontwikkelen, is de accommodatie een samenwerking met Skiteam Dordrecht aangegaan. Dankzij deze samenwerking kunnen kinderen hun talenten verder benutten.

RoundHill is geopend van begin september tot en met eind juni. Van november tot de krokusvakantie is uiteraard de meest drukke periode, de weekenden en avonden in het bijzonder. Aangeraden wordt om lessen in het hoogseizoen ruim van te voren te reserveren.

Overige faciliteiten en diensten

Na de les kun je terecht bij de bar voor een drankje. Er is een groot assortiment (tap)bier en alle medewerkers van RoundHill hebben een barista diploma, en maken graag een lekkere kop koffie voor je klaar. Ook heeft RoundHill een keuken met kleine kaart waar je een broodje, soepje, tosti of bittergarnituur kan bestellen.

RoundHill biedt drie reizen aan; de Winterstarter en Dutch Week in Val Thorens en de RoundHill Wintertrip . Daarnaast kun je bij de indoor rolbaan terecht voor het onderhoud van je ski’s en snowboard en kun je er wintersportmateriaal huren voor je vakantie.

Wat vind jij van Roundhill Dordrecht?

Krijgt een 10 op basis van beoordeling

Gast101
19 februari 2020 · 11:27

Totaal geen ervaring, ik ben 69 jaar en nu tien lessen gehad door fijne rustige mensen. Veel geleerd echt TOP. Peter B

Skiër1 tot 4 jaar ervaring
Gast777
4 april 2018 · 11:13

Afgelopen seizoen op aanraden van vrienden 10 lessen gevolgd bij RoundHill. Voor onze Wintersportvakantie.
Vanaf het eerste contact perfect geholpen door Mark-Jan. Vriendelijk, kundig en klantgericht. Hierdoor voelden wij ons erg welkom en dat is misschien nog wel het belangrijkste.
De lessen hebben wij gevolgd bij Mark-Jan en Rogier. Deze hebben wij van begin tot het eind erg leerzaam gevonden. Met veel inzet geduld en persoonlijke aandacht zijn de lessen voorbij gevlogen. In de sneeuw was pas goed te zien wat de baan training met ons had gedaan. Helaas kunnen wij dit jaar niet mee naar de Dutchweek, maar volgend jaar zullen wij er zeker bij zijn! Met deze gezellige club willen wij wel een wintersport meemaken.

Tot volgend jaar!

Skiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast526
4 april 2018 · 10:54

Ik ski weer! Dankzij de geduldige begeleiding en geweldige lessen is mijn zelfvertrouwen weer terug! De sfeer is gezellig! Voor en na de lessen staat de koffie klaar! De entourage is nieuw en uniek! Geen problemen met parkeren en heel goed te bereiken!!!

Gast527
2 april 2018 · 10:55

Goed om weer eens bewust bezig te zijn met mijn techniek. Ook al ski ik al jaren! Duidelijke uitleg, mooie locatie en fijn team!

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
MLM
31 maart 2018 · 20:43

Bij Roundhill word je persoonlijk welkom geheten. Er heerst een gezellige sfeer en er wordt hard gewerkt.

Het afgelopen jaar getraind bij Rogier om onze techniek te verbeteren. En of er wat te verbeteren viel! Vanuit rust starten in de pizzapunt en vervolgens uitgedaagd worden met gekke oefeningen om steeds meer te proberen. Na een paar minuten staat het zweet je al op de rug, waardoor het ook een goede workout is! Alle trainers die we hebben gehad kijken goed naar wat wij nodig hebben. Ze kijken en bedenken oefeningen om ons te laten voelen en ervaren wat werkt, voor iedereen bedenken ze wel wat😃

Toen ik aangaf dat mijn hiel los zit in mijn schoen, ook daar gaat Rogier mee aan de slag om te kijken hoe hij het kan oplossen. Gevolg, goed zittende schoenen en directe sturing vanuit mijn voeten. In de sneeuw hebben we veel profijt van onze lessen op de baan. We staan zekerder op de ski’s en hebben meer controle.

Een verbeterpunt is het eten. Er zijn hapjes en tosti’s te krijgen. Dat is prima voor een keer, maar als je iedere week op de baan staat rond etenstijd, dan is het ook fijn om een gezonde maaltijd te nemen.

Na de zomer starten wij weer met nieuwe lessen!

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast375
31 maart 2018 · 16:11

Goede warming up gedaan door 6 refresh lessen te doen voor een week wintersport. Goede begeleiding en persoonlijke aandacht. Ik heb heerlijk geskied, voelde me al in vorm en ging nog lekkerder dan anders. Volgend jaar doe ik het zeker weer, en dan 10 lessen…

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast593
31 maart 2018 · 14:33

Gezellige sfeer goed verzorgd.
En deskundige trainers

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast879
31 maart 2018 · 08:15

Zeer hoog niveau leraren en fijne ontspannen sfeer.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast639
31 maart 2018 · 07:49

De leukste & beste indoorskibaan van Nederland!

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast921
30 maart 2018 · 22:42

Mijn zoon en dochter hebben 2 jaar op rij een paar weken voor de wintersport les gehad van de zeer kundige en leuke leraren! Zij wisten zelfs raad met 2 beste vriendinnetjes van 5 jaar oud die vooral wilde keten i.p.v. leren skiën!
Top school! Top locatie! En top leraren! Echte aanrader!

Skiër1 tot 4 jaar ervaring
Gast026
30 maart 2018 · 21:06

Roundhill is zeer kundig, maar ook gewoon echt gezellig. We hebben zeer goede ervaringen met de leraren, waaronder Rogier en Evert. Zeer aan te raden.
Inmiddels een paar jaar les en van beginner naar gevorderde, zwarte pistes worden gewoon gedaan.
Hier krijg je beter les dan op de piste door een voor je uit knallende leraar.

Skiër
Gast661
30 maart 2018 · 14:53

Echt super goed! Zeker een aanrader om hier te lessen. Geduldige en duidelijke instructeur en iedereen erg aardig! Volgend jaar zeker weer.

Skiër1 tot 4 jaar ervaring
Gast661
30 maart 2018 · 12:34

Afgelopen seizoen maar 5 lessen gevolgd, en ik merkte direct een enorme verbetering op de piste! Echt een aanrader om elk jaar een paar lessen te nemen en zo toch te blijven groeien, ook al kom je al goed de piste af!

Snowboarder4 tot 6 jaar ervaring
Gast879
23 maart 2018 · 16:39

Een woord geweldig. Personeel super positief. Alles goed op orde. Top

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast191
13 maart 2018 · 23:10

Ontzettend goede en gezellige sfeer!
Er zijn 2 rollerbanen waar je met 2 of 3 personen les op kunt krijgen. De eigenaren zijn enthousiaste wintersportliefhebbers en dat zie je terug in de aankleding en merk je bij de lessen. Bij elke les wordt de techniek daadwerkelijk voorgedaan door de leraar. De techniek die je wordt aangeleerd, kun je heel goed toepassen in de sneeuw.
Er is een gezellige bar. Er wordt wintersportkleding verkocht.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
joostsmit
13 maart 2018 · 23:04

Ronduit geweldig! We zijn hier regelmatig geweest, aanvankelijk met de kinderen. De kids krijgen heel goed les, persoonlijke aandacht en vooral op een aansprekende manier. Ze gaan echt met sprongen vooruit. Kijken naar skiën is best leuk, maar het zelf doen is nog veel beter. Dus besloten we om zelf ook op de rolbaan te gaan trainen. Deze ervaring is echt boven verwachting. We worden door de instructeurs goed geprikkeld en dat levert iedere keer weer een stevige workout op. Daarnaast is de rolbaan ook super geschikt om de techniek bij te slijpen, dat laatste keer skiën in de sneeuw, ging daardoor toch weer beter dan voorheen!

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring