Reviews Innerkrems - Kremsbrücke

100% beveelt dit gebied aan. Krijgt een 8.3 op basis van 8 beoordelingen.

Wat vind jij van Innerkrems - Kremsbrücke?

Reviews van gebruikers

Bennie
15 februari 2019 · 11:41

Rust. Dat is het trefwoord voor Innerkrems. Zelfs in de drukste vakantieperiodes. Geen circus, geen fratsen, maar ook niet te veel faciliteiten. Wil je goed leren skiën, ga dan hier heen. Je krijgt aandacht en een afwisselend en uitdagend palet aan pistes. Alles komt altijd weer op hetzelfde punt uit, dus kwijtraken kan haast niet.
Heel veel makkelijke pistes zijn er niet, maar alles ligt er gedurende de dag goed bij zodat je prima leert technisch naar beneden te komen.
Groot is het ook niet, maar dat hoeft ook eigenlijk niet. Weet wel dat je dusdanig geïsoleerd zit dat een bezoekje aan het dichtsbijzijnde gebied al snel 35 minuten rijden is. En je dan ook comfortabel moet zijn met slingerende bergwegen.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast948
8 februari 2019 · 00:26

##Waanzinnig In een woord,

Met partnerSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast497
24 januari 2019 · 11:11

Ideaal overzichtelijk klein skigebied voor gezin met kleine kinderen. Hotels liggen aan de oefenpiste waar ook de skischool zit. Hier zijn ook de stoeltjesliften. Alles is lopend te bereiken. Wij zijn er enkele jaren heen geweest met twee kinderen van 5 en 6 jaar die daar hebben leren skiën. Alle afdalingen komen altijd weer terug op -of in de buurt van - de oefenpiste zodat je als ouders altijd even een kijkje kunt nemen bij de kinderen in de skiklas en tijdens de middagpauze gezamenlijk kunt lunchen. Mooie pistes, prachtig slingerende afdalingen tussen de bomen door en voldoende gezellige skihutten op de pistes om even uit te blazen. Apres-ski is beperkt. Rustig, goed onderhouden skigebiedje, geen wachttijden bij de liften, uitstekende skischool en vriendelijk en behulpzaam pistepersoneel! Wij hebben er enkele heerlijke wintersportvakanties gehad!

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast393
27 januari 2018 · 17:33

Gezellig klein skigebied waar je kinderen niet verloren kunnen skiën. Er zijn 2 stoeltjesliften links en rechts van de enige straat in het dorp. Verder zijn er nog een aantal sleepliften, maar uiteindelijk komen alle pistes terug aan diezelfde straat, waar ook de enige drie grote hotels liggen, uit. De pistes zijn breed, gevarieerd en gemiddeld moeilijk. Doordat er zo weinig accomodaties in het dorp zijn moet je, zelfs in de schoolvakanties, nooit aanschuiven aan de liften. Dat alleen al is een groot pluspunt voor het gebied. Da Kessel is de enige après-skiplek. Het is er gezellig en het ligt op wandelafstand van de accomodaties, die ook allen vlak aan een piste liggen. Besluit: Innerkrems is klein maar fijn, vooral als je voor een hotel of pension kiest. Wel minder comfortabel als je voor een appartement kiest, want de meest nabije winkel is op 20min rijden met de auto.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast393
27 januari 2018 · 17:31

Gezellig klein skigebied waar je kinderen niet verloren kunnen skiën. Er zijn 2 stoeltjesliften links en rechts van de enige straat in het dorp. Verder zijn er nog een aantal sleepliften, maar uiteindelijk komen alle pistes terug aan diezelfde straat, waar ook de enige drie grote hotels liggen, uit. De pistes zijn breed, gevarieerd en gemiddeld moeilijk. Doordat er zo weinig accomodaties in het dorp zijn moet je, zelfs in de schoolvakanties, nooit aanschuiven aan de liften. Dat alleen al is een groot pluspunt voor het gebied. Da Kessel is de enige après-skiplek. Het is er gezellig en het ligt op wandelafstand van de accomodaties, die ook allen vlak aan een piste liggen. Besluit: Innerkrems is klein maar fijn, vooral als je voor een hotel of pension kiest. Wel minder comfortabel als je voor een appartement kiest, want de meest nabije winkel is op 20min rijden met de auto.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast142
12 januari 2015 · 18:44

De skipistes in Innerkrems zijn mooi breed en rustig. Dus geen wachtrijen!! Als je een gevorderde skiër/snowboarder bent zijn de pistes in Innerkrems niet echt een uitdaging en de ‘lastige’ pistes zijn in de hoogseizoenen soms in gebruik voor wedstrijden, wat erg jammer is! Wel is het een ideaal skigebied als je met familie/groep heen gaat. Omdat het niet erg groot is kom je elkaar vaak tegen op de pistes en kun je dus ook gezellig samen eten. Er zijn s’avonds verder geen apres ski tentjes open… Wel kun je gezellig zitten in Huttmanshaus.

Met familieSkiër4 tot 6 jaar ervaring
1 december 2008 · 22:10

Er zijn 2 mogelijkheden: met de 2 persoonsstoeltjeslift de Blutige Alm op of met de 4 persoonsstoeltjeslift de Grunleitenlock op.
Bovenop Grunleiten niet geschikt voor beginners. Blutige Alm is beter, maar aan deze afdaling wordt weinig aandacht besteed, omdat op de Grunleiten het Sportleistungszentrum is gevestigd en vele nationale ploegen daar trainen. Vaak dus grote delen afgezet voor trainingen. Uitgaansleven is zeer beperkt. Wel heel geschikt voor gezinnen met kinderen en het is gezien de aanvangshoogte zeer sneeuwzeker.

Willemijn
21 augustus 2006 · 09:59

piste;s zijn prima, helaas is de strasseralm vaak voor een gedeelte afgesloten voor wedstrijden (minpuntje) Uitgaansmogelijkheden zijn bijna nihil. gratis skibus
hele vriendelijke mensen
Geen wachttijden bij de liften.