Actief Fit Arnhem

Krijgt een 10 op basis van 1 beoordeling
Locatie
Vosmaerstraat 116824NM ArnhemNederlandT: 06-28898705http://www.actieffitarnhem.nl/

De vereniging Ski en Fit Arnhem organiseert trainingen op het gebied van sneeuwfit, binnentraining, looptraining, nordic walking en sportief wandelen. Deze trainingen zijn gericht op conditie en vaardigheid. De activiteiten zijn toegankelijk voor inwoners van Arnhem en wijde omtrek zoals bijv. Westervoort, Duiven, Zevenaar, Velp, Rheden en ook Oosterbeek, Doorwerth.

Er worden het hele jaar door buitentrainingen gegeven in de de parken en bossen in en rondom Arnhem.’s Zomers wordt er op dinsdagavond op wisselende locaties getrained, zoals op Terlet, Posbank, Duno, de zgn. safari. Één keer per maand wordt er een lange nordic walking tocht gelopen. In de winter zijn de trainingen op een vaste plek, het Cranevelt, en dan zijn er ook trainingen in de zaal. Deze trainingen zijn geschikt voor iedereen die aan een betere conditie wil werken.

Zowel beginners, als gevorderden kunnen meedoen. Ook voor degene die geen wintersport beoefent zijn onze trainingen zeer geschikt! Gezond buiten bewegen is voor hen een reden om mee te doen. De trainingen worden gegeven door professionele, goed opgeleide trainers. Naast de trainingen zijn er wintersportreizen naar Oostenrijk, en/of Italië en organiseren de leden onderling nog diverse evenementen, zoals fietstochten, of wandelingen met na afloop gezellig samen zijn. De gezelligheid, onderling contact, staat hoog in het vaandel.

Wat vind jij van Actief Fit Arnhem?