Reviews Bad Hofgastein

89% beveelt dit dorp aan. Krijgt een 8.2 op basis van 3686 beoordelingen.

Sterke punten: Kindvriendelijk en goede locatie in het skigebied.

Wat vind jij van Bad Hofgastein?

Reviews van gebruikers

Gast498
15 november 2019 · 20:11

Wij zijn vier jaar in Bad Hofgastein geweest en heel tevreden over de accommodatie en vooral de Alpenthermen is een aanrader.

Met partnerLanglaufer1 tot 4 jaar ervaring
Gast870
3 september 2019 · 14:14

Dankzij de nieuwe Schlossalmbahn ben je vanuit Bad Hofgastein zo boven. Onze twee kinderen (4 en 6) konden we aan de babypiste afzetten, over de weg naast de skilift bij skischool Schlossalm. We waren heel tevreden over de skileraren daar.


Mooi gebied, met uitdagende rode pistes en een prima verbinding met het andere deel. De dalafdaling smolt weg afgelopen februari, dus meestal via het tussenstation de eitjeslift naar beneden genomen. Dorfgastein hebben we niet gedaan.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast502
16 juli 2019 · 16:25

Sfeervol dorp. Leuke winkels. Veel geïnvesteerd in de infrastructuur. Komt ski beleving ten goede.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast537
14 december 2016 · 10:56

Out of the box wintersportgebied. Goede pistes. Wel zaak de dalafdalingen aan te pakken (medio 2017/2018 gaan ze dit ook doen) inncl de liften. Boerendorp wat getransformeerd is tot kuuroord. De inwoners, ik ken ze goed, zijn niet veranderd. Wel jammer van de invasie van russen in de winter in Bad Gastein verderop (aso gedrag in bergrestaurants) maar deze lijken weer te verdwijnen. In de zomer stikt het er van de ‘arabieren’ … en doet het niet Oostenrijks aan in de dorpen… dus hop. De bergen in.

Met vriendenSnowboarder6 tot 10 jaar ervaring
Gast9423 april 2015 · 09:07

Vind beschrijving ook niet echt accuraat. Bad Hofgastein is voor de rustzoeker. Après ski vind je er niet , wel rustige (wijn)bars ! bepaalde zaken zijn dicht op zo/ma. Angertal is verbinding tussen Schlossalm (HofGastein) en Stubnerkogel (Gastein), maar is tgv ligging zeer gevoelig voor lentesneeuwcondities. Vanuit HofGastein enkel treintje naar boven, daarna zéér snelle moderne bak ofwel oude tweezit, dus wellicht wat aanschuiven in vakantieperiodes (wellicht beter met bus/wagen naar Angertal). in HofGastein vond ik H1/H2 leukste pistes.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Jagent
2 februari 2015 · 10:53

Een bijzonder mooi gebied! Zeer lange afdalingen, goed onderhouden pistes en veel bergpaden (wat sommigen misschien minder leuk vinden).

Het dorp ziet er leuk uit, doet luxe aan en geeft een gemoedelijke sfeer.

De après-ski is zeg maar “niet bestaand” als je op zoek bent naar feest. Welgeteld 1 bar hebben we bezocht (kaffe berglift). Dit was erg gezellig, maar normaal gesproken ook behoorlijk rustig (wij waren blij dat er toevallig 600 Ieren met een radiostation op bezoek waren in onze week). Voor verdere après-ski kun je beter naar het naastgelegen Bad Gastein.

Er is voldoende keuze in restaurants op de piste, waar je over het algemeen prima kunt eten. Luxe gerechten met een wat hogere prijs kom je ook regelmatig tegen.

Kortom Bad Hofgastein is een absolute aanrader.

Met vriendenSnowboarder6 tot 10 jaar ervaring
Gast973
3 januari 2013 · 22:14

Hier is Fredel weer !

Gaat inmiddels voor de derde achtereenvolgende keer naar Badhofgastein .Hetzelfde hotel !!!
Dit doen we anders nooit !!
Maar dit is helemaal top !!
Groetjes !!

Met vriendenSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Jan Hummelo
17 juli 2012 · 19:24

Bad Hofgastein heeft voor alle leeftijden vertier. Of het nu skiën, wandelen of wellness mag zijn, je komt hier an je trekken. Wij komen er al jaren met plezier en ook nog eens in hetzelfde appartement

Peter van Langen
8 juli 2012 · 21:17

Wij hebben Bad Hofgastein ervaren als een fantastisch dorp. Veel stijl en luxe. Weinig carnavaleske après ski. Maar wel veel gezellige restaurants en barretjes. Autovrij en met een super wellness gebeuren.
Wij zijn verknocht geraakt.

Fredel
24 september 2011 · 22:22

Wezen skieen in Feb.2011 .Ben een redelijk skiër. Pistes zijn goed te doen .Een beetje uitdaging moet er toch zijn ? nietwaar ?
Groot gebied Veel brede pistes !
Ook de langste van het gebied vind je hier.
Apresski gezelligheid moet je zelf maken .
's avonds niet zo veel te doen hier als zo als wij met z’n tweeen bent . Biljarten en biertje drinken kan bijv. wel .
We hebben het hele gebied gezien en gaan graag nog een keer terug!
Naar Badhofgastein dan .

Fredel en Gertel

ErwindeBruijn
1 maart 2009 · 16:45

We hebben er genoten van onze wintersport in dit gebied. Volgens deze website is het een gebied voor de gevorderde, maar hier ben ik het niet mee eens. Er zijn vele mogelijk voor de beginner en de gevorderde. Pistes zijn veelal heel lang waardoor je niet continu over hoeft te stappen op andere liften. Gebied is ook erg rustig, wij zijn in de voorjaarsvakantie geweest en er waren bijna nergens lange rijen voor de liften.