Overzichtslijst van skiregio's met bijhorende skigebieden en bijhorende dorpen

Op deze website staat heel wat nuttige informatie over de skigebieden (418 in totaal ;-) ) met totaal aantal km aan pistes, de bijhorende dorpen, hoogte,… Maar elk skigebied wordt behandeld op een aparte webpagina. Bestaat er ergens een overzichtslijst die alle skiregio’s, bijhorende skigebieden en dorpen, aantal km pistes enz. vermeldt?

*bericht bewerkt door moderator (Yo-han) op 04 okt 2021 09:17

Hier niet bij mijn weten, ik denk ook dat veel sites het via api koppelingen van (ik denk) skiresort.de halen. Misschien dat het daar te vinden is? Maar ik ben ‘t nog nooit tegengekomen.

Waarom zoek je het? Want op zich is via https://www.wintersport.nl/skigebieden ook het eea in één overzicht te vinden…

Wannabe Dolomietenkenner... || Carv gebruiker

@Yo-han en @Roy83 Bedankt voor de reacties!

Ter illustratie probeer ik hier een extract van een Excell-file toe te voegen met een uitgewerkt voorbeeld voor Schneebären.

Scheebären

Elk jaar is het zowat vanaf nul herbeginnen met het verzamelen van informatie en kijken wat de goede skigebieden zijn in combinatie met een goed hotel, transportmogelijkheden,… Daarom zou ik graag alles in een overzichtstabel willen plaatsen met telkens de link naar de desbetreffende pagina op wintersport.nl en waarbij nog eigen informatie wordt toegevoegd. Als ik dit voor de 418 skigebieden manueel moet opbouwen, ben ik wel een tijdje zoet )-:. Vandaar mijn vraag of er al iets dergelijks bestaat waarop ik zou kunnen verder bouwen.

*bericht bewerkt door FreudeAmFahren op 04 okt 2021 14:55

Voor Frankrijk is iets dergelijks er iig wel.
https://www.skipass.com/stations/
en vervolgens kiezen uit de lijst [acces par pays/region]
bij selectie op [savoie] krijg je dan https://www.skipass.com/stations/?RegionId=1

The older I get, the better I was

Plaats een reactie