K2 Mindbender 88 TI Alliance 170 cm dames all mountain ski.

https://link.marktplaats.nl/m1808071108

Heerlijke all mountain ski welke heel makkelijk skiet in alle omstandigheden. Ski is in zeer goed staat en slechts één week gebruikt. De bindingen zijn geplaatst voor een skischoen maat 38-42. Prijs is € 250.

Meer info over de ski.
De K2 Mindbender 88 Ti Alliance is een smalle Freeride ski te noemen. Daarmee is het natuurlijk een echte All-mountain ski maar het nuance verschil is dat dit geen brede piste ski is. De shape is veelzijdig, wendbaar en ontworpen zodat die maximaal presteert in wisselende omstandigheden. De Titanal laag biedt de precisie, grip en energie die je zoekt in een All-mountain ski die je in alle condities kan gebruiken. Dankzij de veelzijdige shape hoef je niet altijd overal vol gas te geven, de skis blijven wendbaar. Lange of korte bochten, carven of slippen, the Mindbender 88 Ti maakt het allemaal mogelijk!

TORSION CONTROL DESIGN
Door een flex patroon te creëren die stijver is in de neus en naar achteren licht afzwakt ontstaat een ski die lekker strak instuurt en goed presteert in wisselende sneeuw omstandigheden zonder meteen te stijf en serieus te worden. De wat zachtere tail zorgt ervoor dat je nog steeds alle typen bochten kan maken en de ski ook goed presteert bij lagere snelheden.

TITANAL Y-BEAM
Door een Titanal plaat in een Y-vorm in de ski te plaatsen krijgt de ski de juiste eigenschappen op de juiste positie in de ski. Zo biedt de plaat precisie in de tip, kracht onder de voet en stabiliteit in de tail. Dat zonder in te leveren op wendbaarheid. De torsiestijfheid is enorm hoog en de balans goed uitgebalanceerd.

POWERWALL
Door extra brede ABS Sidewalls in de ski te lamineren en ook nog eens met de houten kern te verbinden wordt de kantengrip verhoogt en gaat alle energie die jij in de ski stopt direct aan de staalkanten doorgegeven.

CORRECT FLEX
Kortere lengtes krijgen bij K2 een aangepaste kern. Daardoor zijn die skis niet overdreven stijf in het midden van de ski maar past de flex beter bij het gewicht en de lengte van de skiër.

null
null
null
null
null

*bericht bewerkt door GerritA op 10 feb 2022 14:47

Het sneeuwt altijd in mijn hoofd....

Hee Gerrit, die ski’s zijn vast al lang en breed verkocht.
Zo niet, dan heb je een alsnog een koper gevonden.

Hallo Bennie,

Die zijn niet meer te koop. Maar wel deze…
Bijna zelfde ski alleen jaar nieuwer en in nieuwstaat. Lengte is wel 163 ipv 170 cm.

null

null

null

Het sneeuwt altijd in mijn hoofd....

null
null

Het sneeuwt altijd in mijn hoofd....

Plaats een reactie