Gezocht: Freeride/All-mountain ski's

Ik heb momenteel de Fishcer RC One 72 183cm als dagelijkse ski. Omdat ik het daarmee toch wat moeilijk vind om in wat diepere sneeuw (slechtere condities) en off-piste te gaan, ben ik op zoek naar een freeride/all-mountain ski om ook mee te nemen op vakantie. Liefst tweedehands budgetgewijs ;). Ik was voorbije week op een paar Atomic Coax ski’s gestoten, deze leken mij wel ongeveer wat ik zoek. Maar dat is niet doorgegaan.
Ikzelf ben 1m83, 75Kg. Heeft er toevallig iemand iets in de aanbieding voor mij?
Regio West-/Oost-Vlaanderen of Vlaams-Brabant.

null

@Bmar zou het ook op wepowder navragen. Verder hebben websites als freeglisse en topnsport ook wat tweedehands freeride staan.

@Bmar zou het ook op wepowder navragen. Verder hebben websites als freeglisse en topnsport ook wat tweedehands freeride staan.

Sjaak27 op 17 jan 2023 10:16

Bedankt, zal ik zeker doen.

Vlaams Brabant? Dan zou ik zeker eens horen bij PJ. https://www.pure-pj.be/

Bla, bla, bla.

Bedankt voor de tips, ik ben via wepowder aan een paar geraakt.

Ik heb nog een set Black Crows Camox van 2015 liggen.
Zelf snowboard ik meestal zodra er poeder ligt. Als ik ski is het veelal piste / soms wat er naast - maar daar zijn ze heerlijk stabiel en prima wendbaar.

Lenge: 186 https://www.freeride.com/gear/skis/black-crows-camox.html#re…

Hi!
Ik wil misschien wel mijn K2 Mindbender 90c 170cm (model jaar 2021/2022) verkopen. Heb er 3 dagen op geskied, ze zijn fantastisch maar toch net iets te lang. Ik wil een 163cm kopen.
Laat maar weten.

Euh, ts heeft weken terug al wat gekocht volgens mij

Edwin van Riel

Plaats een reactie