Oudjaarsavond Ellmau

Dit onderwerp gaat over de bestemming Ellmau

Hi Mede-wintersport liefhebbers,

Wij gaan dit jaar voor het eerst oud en nieuw vieren in Oostenrijk met een groep van 4 stellen.
Weet iemand waar je leuk kan proosten rond 24uur in Ellmau met een leuk feestje/drankje?

Of er nog dingen in Skiwelt die je echt mee gemaakt moet hebben tijdens de jaarwisseling? :)

Hi Edbl,
Geen tips voor specifiek de jaarwisseling, maar wel voor Ellmau in het algemeen.
Après ski is leuk langs de dalafdaling. Neem de route langs de Rübezahlalm, de Hausleitenstübe en eindig onderaan bij de Ellmauer Hex. Fabels zit daar vlak naast, maar dat vinden wij te Nederlands ;)
Als je in het dorp wat rustiger een drankje wil doen is d’schupf leuk. Ga zeker ook een keer pizza eten bij Memories!
Vanuit Ellmau gezien nogal een uithoek van het gebied, maar de Ki-West is een hele leuke piste. De piste bij de Filzalm is ook leuk en vaak wat rustiger.
Veel plezier!

Bij ons verzorgt hotel in Ellmau altijd een borrel, muziek en vuurwerk

hi,
Ik heb jaren in Ellmau skiles gegeven, en nu nog steeds! Als de sneeuwcondities het toelaten is er aan het begin van de avond een grote skishow in het dorp. Hier komt het hele dorp, en zelfs omliggende dorpen op af. Dit was afgelopen seizoen helaas niet het geval door de slechte sneeuw, hopelijk kan het dit jaar wel weer gewoon.
Daarna gaan wij met alle skileraren ergens uiteten en daarna richting de Fabels of de Ellmauer Hex. Fabels is Nederlands, maar wel altijd gezellig druk. De Ellmauer Hex is Oostenrijks en heeft zijn betere en mindere dagen ;). Voor de echte nachtbrakers heb je ook altijd nog de Kaiserdisco die tot de vroege uurtjes ondergronds doorgaat nadat de rest dicht is. Voor een gezellig rustiger drankje kan je ook altijd nog naar d’schupf, zij doen echter vaak niet veel bijzonders met oud en nieuw. Persoonlijk vind ik het proost moment altijd bij de Fabels het gezelligst!
Voor eten heb je veel Oostenrijkse tentjes, deze zijn altijd erg leuk. Vergeet niet te reserveren want op populaire dagen zoals oud en nieuw zitten ze allemaal als snel vol! Memories is ook iets wat je niet gemist kan hebben in Ellmau.
Heel veel plezier in Ellmau deze winter, en wie weet tot daar ;)).

Bedankt allen, voor de reacties! Hier kunnen we wat mee :)

Plaats een reactie