Wie gaat er mee op skireis met deze skifanaten naar Les Deux Alpes van 9 tot 16 maart ?

Hoi,
Wij zijn een gezellige groep die een skireis organiseert van 9 tot 16 maart naar Les Deux Alpes. We zijn ondertussen met 4 (allen tussen 59 en 75 jaar oud) en zijn op zoek naar skifanaten die toch al redelijk wat jaren ski-ervaring hebben. We zoeken de groep uit breiden naar minstens 5 en maximaal 10 personen. Geslacht, nationaliteit en leeftijd zijn van geen belang. Bedoeling is om met z’n allen een gezellige en onvergetelijke skivakantie te beleven. De praktische zaken bekijken we van zodra de groep in zijn definitieve samenstelling vastligt. Geïnteresseerd ? Stuur dan een PB voor meer details !!! We kijken alvast uit naar jouw reactie.
Groetjes,
Mario

Hoi Mario, ik ben geïnteresseerd en hoor graag van je of er nog ruimte is in de groep. Ik ben 57 jaar en woon in Den Haag, dit jaar voor het eerst solo en op zoek naar een gezellig reisgezelschap. Groeten, Marcel

Kijk da’s een mooie insteek!!!

“Geslacht, nationaliteit en leeftijd zijn van geen belang. Bedoeling is om met z’n allen een gezellige en onvergetelijke skivakantie te beleven.”

Edwin van Riel

Plaats een reactie