Hotel mayerhofen

Wij groep van 22/26 man zoeken een hotel in mayerhofen van 29/1/2025 tot 2/2/2025
Met ontbijt . Wie heeft er goede tips

Kijk eens naar Waldcafé. Ontbijtbuffet was daar uitstekend, maar halfpension zou ik niet doen. Het hotel is 's avonds ook restaurant en het a la carte menu zag er een stuk beter uit dan het vis/vlees/vegetarisch keuzemenu dat de halfpensionners voorgeschoteld kregen. Ook het ontbijt dat klaar lag voor de terugreis, was verschrikkelijk slecht. Maar goed, je komt niet om te eten ;)
Met een groep van 22-26 man vul je volgens mij wel alle kamers van het hotel en dat is dan wel weer leuk bij het ontbijt :)

Uitrusten doen we thuis wel!

Dit is wel een aardig hotel in Mayerhofen. https://maps.app.goo.gl/kJt9yLjsxJSR8JQv8

Is het Mayerhofen (nabij Zell am See) of Mayrhofen (Zillertal 3000)? Normaal zou ik dat niet vragen, maar het ontbreken van hoofdletters, spelling en interpunctie doen vermoeden dat het wel eens iets anders zou kunnen zijn dan je vraagt.

Als het niet per se centrum Mayrhofen moet zijn kan je altijd eens naar (Neu)Burgstall kijken, ligt eigenlijk vlak bij de Horbergbahn en op wandelafstand van Mayrhofen.

Ik heb, weliswaar lang geleden, hier ooit een weekje verbleven: http://www.gaestehaus-emberger.at/. Was toen in orde en best wel goedkoop.

Gasthof Zillertal

Tukker(ik)

Plaats een reactie