Kinderhotel met opvang

Hallo,
Wij zijn op zoek naar een leuke kinderhotel met opvang. We zijn de afgelopen 2 jaar naar Galtenberg in Alpbach geweest en Elmauhof in Saalbach Hinterglemm.
Heeft er iemand ervaring met een ander leuk kinderhotel met goed kwaliteit eten en uiteraard het aller belangrijkst leuke kinderopvang in het hotel zelf.

Wat is de leeftijd van het kind? Dat is nogal van belang, sommige accepteren alleen kinderen van minimaal x jaar oud.

Voorzitter Nederlandse Vereniging Brakke Skiliften

Sporthotel Wagrain

Fun Lovin' Skier

www.kinderhotel.com.
Wij hebben goede ervaringen met Mia Alpina in Fugen en Laurentius in Fiss. We zijn ook heel tevreden over Almhof in Gerlos, maar daar geen gebruik gemaakt van de opvang; onze kinderen gaan nu allebei op skiles.

Toen oudste nog een baby was ook verbleven in hotel Babymio in Kirchdorf. Dat is iets minder luxe en je moet in de auto stappen naar de skigebieden in de buurt, maar opvang voor babies en kinderen onder 2 jaar is daar prima geregeld. Destijds zelfs met een Nederlandse dame in de opvang.

Ik heb ook goede verhalen gehoord over Sporthotel Wagrain, maar daar zijn we zelf niet geweest.

*bericht bewerkt door Suuski op 28 feb 2024 11:27

Hier ook zeer goede ervaringen met Sporthotel Wagrain. Zoonlief is inmiddels 8 en wordt nog elk jaar enthousiast begroet door zijn ‘oude juffies’ uit de opvang. https://www.sporthotel.at/en/sporthotel/childcare

Standaardpakket is ma t/m vrijdag van 9 - 16 en zit bij de prijs in. In onze tijd kon je zelfs tegen een redelijk beperkt tarief bijbetalen en dan ook nog de zondag afnemen. Weet niet of ze dat nog steeds doen.

Grote voordelen vonden wij dat de opvang echt in het hotel zit en je dus niet hoeft te slepen naar een liftstation of mini-opvang van een skischool. Bovendien wordt de opvang in Wagrain verzorgd door echte leidsters die ook al jarenlang hetzelfde zijn en niet door jongedames die een seizoen voor de skischool komen werken.

Geen ervaring mee maar ik zag afgelopen Kerst dit “kinderhotel” in Galtür: https://www.ballunspitze.com/

kan mijn post niet m,eer aanpassen maar juiste webadres is : www.kinderhotels.com.

je kunt ook zoeken op www.familotel.com voor hotels met kinderopvang.

*bericht bewerkt door Suuski op 28 feb 2024 13:02

Wat is de leeftijd van het kind? Dat is nogal van belang, sommige accepteren alleen kinderen van minimaal x jaar oud.

havana op 28 feb 2024 10:59

De jongste is anderhalf

Plaats een reactie