Waar kun je ski's kopen?

Goedemiddag,

Voor het nieuwe seizoen zoek ik ook nieuwe ski’s, het liefst freeride ski’s met een breedte van 85-90mm. Ik heb verschillende modellen gevonden op Internet zoals de Nordica Steadfast, de Blizzard Bushwacker en de Salomon Rocker 2 90. Alleen ze zijn in Nederlandse winkels niet of zeer beperkt beschikbaar. Heeft iemand een idee hoe ik binnen budget (€500-€550), deze ski’s met bindingen kan kopen in Nederland?

Alvast bedankt!
Wouter

kijk eens op wepowder daar bieden gasten met regelmaat ski’s aan.

MK Skiservice in Bilthoven heeft dit soort ski’s geloof ik. En anders wordt het toch online (Duitse webshops hebben vaak een stuk grotere collectie sneeuw- en bergzaken dan Nederlandse, is mijn ervaring).

Bedankt voor de razendsnelle reacties! WePowder heeft voornamelijk toch net een centimeter of 10/20 breder dan wat ik zoek. MK Skiservice in Bilthoven heb ik inmiddels een e-mail gestuurd. Nu afwachten wat de reactie is. Iemand nog andere winkels?

aan winkels in nl is mk toch wel de beste optie denk ik.ik zou verder geen ski winkels weten.

anders hier even kijken.http://www.blue-tomato.com/nl/welcome.bto

Ski shop Nieuwegein is ook een goede winkel met veel keus!

Kijk eens bij http://www.xspo.de
Jouw Nordica wordt daar aangeboden voor € 299. Scheelt toch € 230,-
Ik heb vorig jaar daar zelf ski’s gekocht en de bestelling, levering en afhandeling zijn mij uitstekend bevallen. Zou zo daar weer bestellen.
Succes

Kijk is bij schreuders in leerdam geweldige winkel en bijzondere goede service! winkel is niet groot maar heeft wel de juiste en goede spullen

Waar kom je vandaan? Heb toevallig net mijn Salomon Rockette 90 binnen. Nergens te vinden, maar zijn voor me besteld door de shop bij Snow Planet Spaarnwoude. Net als de door mij uitgezochte bindingen. Had ze met 1,5 week binnen.

mama on a mission in the snow

Je zou ook de jongens van snowcountry.nl kunnen bellen. Wie weet wat ze hebben liggen. Is goede, betrouwbare shop.

mama on a mission in the snow

Gewoon conrad als MK het niet heeft. Cheap en binnen 3 a 4 dagen binnen.

Welke eisen stel je aan je ski’s/wat wil je er mee gaan doen? Ik zou ook http://www.wepowder.nl (de webshop) of http://www.snowcountry.nl aanraden. Dit Is hetzelfde bedrijf. Ik haal hier ook altijd mijn ski’s kleding en andere gear. Deze jongens hebben zelf ook zeer veel ervaring met freeriden en kunnen je daarom goed adviseren. Als je een bepaalde ski wilt die niet op de site staan kunnen ze deze wellicht voor je bestellen.

Groet Bob

Tik je skiesoort eens in op http://www.guenstiger.de of http://www.geizhals.at

Geheid dat je een betere prijs krijgt.

Heb er even op gekeken voor een paar type ski’s… Maar t is niet zo dat dit altijd goedkoper is… Tenminste bij de ski’s die ik vergeleek waren er een aantal duurder een aantal gelijk… En een paar maximaal 20euro goedkoper dan op nederlandse sites. (en kon zo snel niet vinden of er nognextra verzend kosten bij kwamen).

Ik bestel zelf ook wel eens dingen bij buienladse sites maar ik zou ski’s eerder bij een Nederlandse shop kopen… Veel mensen gaan ook niet zelf hun bindingen monteren… Dus dan is het toch makkelijker communiceren met mensen die dezelfde taal spreken… Voor advies over de plaats waar je je bindingen wilt hebben. Enz…

Conrad verzend voor iets van 20 euro en als je BSL en positie opgeeft monteren ze je binding netjes. Inmiddels een vijftal sets besteld en prima voor elkaar. Ooit 1 set in een shop laten monteren en daar trok ik na 4 jaar de schroeven uit de ski. Met een setje inserts weer prima opgelost maar toch.

Maw wil je in een NL shop kopen prima (zeker bij MK omdat ze echt verstand hebben) maar voor echt besparen als je precies weet wat je wil is een zaak als sport conrad echt een topper. Ook dit bedrijf heeft gewoon een drietal echte vestigingen in zuid duitsland. Ook als je ze belt (engels en duits) krijg je prima advies.

Vanmiddag weer behoorlijk veel reviews zitten lezen en met al jullie tips op een heleboel webshops gekeken. Verassend genoeg zit ik nu te denken aan een compleet andere ski dan waar ik eerst aan dacht. Momenteel zit ik namelijk te denken aan de Atomic Panic die ik bij een Duitse webshop inclusief bindingen al voor €300 (!) kan krijgen. Reviews zijn zeer positief met als enige nadeel dat hij een beetje klappert bij hogere snelheden. Nu ben ik 184 centimeter lang en weeg ik maar 68kg dus ik vroeg me af of zo’n lichte ski bij mij ook onstabiel gaat zijn op hoge snelheden?

  • SPAM -

Kijk ook op ebay.

Veel goedkope webshops opereren daar.

Ebay had ik al bekeken, maar dat is niet echt goedkoper. De Atomic Black is toch eeniets andere prijsklasse. Ik neig nu toch echt naar de Atomic Panic.

Zal wel meevallen. atomic geeft zelf aan dat ze er wat hout in hebben gestopt ( dat is voor Atomic namelijk geen zekerheid bij instappers). Verder voor jouw gewicht een prima breedte om ook nog in de poeder wat te kunnen. Neem ze niet te kort.

sport-conrad.com is erg goed. Doen exact wat je ze verzoekt en leveren via UPS.

Snowcountry is binnen Nederland erg goed, sympathieke medewerkers ook

@spam: heb jij aandelen sport conrad?

Jammer genoeg niet! Maar wel ar jarenlang hele goede ervaringen mee.

Plaats een reactie