Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Nieuw kinderland in het Grossarltal

Redactie op 16 januari 2022·bewerkt op 16 januari 2022· geen reacties

De Alm-Express voor absolute beginners
De Alm-Express voor absolute beginners

Het Grossarltal in het Oostenrijkse Salzburgerland stond bij families met jongere kids al bekend als een zeer geschikte bestemming, maar dat wordt met de opening van het nieuwe kinderland alleen maar versterkt. Op de ‘Erlebniswiese Fischbacher’ kun je niet alleen skiën, maar ook rodelen, bobsleeën en andere sneeuwsporten doen. De kids worden opgewacht door mascotte Rucki-Zucki.

Pannenkoeklift

In plaats van de vorige touwlift kunnen de kleintjes met een nieuwe pannenkoeklift naar boven. De brede, vlakke weide is het ideale oefengebied voor de eerste bochten in de sneeuw. Elk jaar wordt parallel aan de oefenhelling een leuke funslope met tunnels aangelegd.

De Alm-Express voor absolute beginners

Voor iedereen die nog niet met de sleeplift kan of durft en voor iedereen die gewoon plezier in de sneeuw wil hebben: er ligt een nieuw, 90 meter lange lopende band. En het maakt niet uit of je op ski’s, met een slee of een andere attribuut naar boven gaat. Op de top is er een keuze tussen de “Gaudi-helling” met het “Gaudi-bos”, dat is gereserveerd voor beginnende skiërs en de " Gaudi-weide” voor wintersporten.

Gratis toegang

Het hele kinderland kostte zo’n 1,2 miljoen euro, maar je hebt geen liftpas nodig. Je hebt gratis toegang tot het kinderland en kunt de liften dus gratis gebruiken. Ideaal voor families met kleine kids of bijvoorbeeld voor opa en oma die even met de kleinkinderen een uurtje op pad willen zonder een liftpas aan te schaffen.

Meer informatie over het Grossarltal vind je hier.

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een promotioneel artikel gelezen. Dat betekent dat de redactie van Wintersport.nl in samenwerking met de partner bekijkt hoe we hun boodschap zo goed mogelijk over kunnen brengen. Het artikel is dus geschreven door de redactie, maar goedgekeurd door de partner. Daar ontvangen we een bedrag voor. » Lees meer

Redactie

Plaats een reactie