Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Top 10 deals voor de voorjaarsvakantie

Roel op 16 september 2022· geen reacties

Damüls, Oostenrijk
Damüls, Oostenrijk

We schreven er al eerder over, dit is misschien hét moment om je wintersport te boeken. Ook voor de voorjaarsvakantie. Door vroeg te boeken kun je je ‘verzekeren’ tegen extra prijsstijgingen en als je je vakantiedagen hebt vastliggen geldt dat, afhankelijk van het skigebied, ook voor de skipas. Deze kun je in sommige gebieden nu al (online) kopen.

Hier volgt de top 10 van beste vakantiedeals die we als redactie op dit moment kunnen vinden voor de voorjaarsvakantie van Noord- en Midden-Nederland, dus de week van 25 februari tot 5 maart 2023. Prijzen zijn op basis van vier personen. Wees er snel bij.

1. Berchtesgadener Land (D)

In dit gebied heeft Snowtrex overigens meer aanbod voor zeer aantrekkelijke prijzen.

2. Grossglockner Resort Kals - Matrei (A)

null

3. Achensee (A)

4. Les Trois Vallées (F)

5. Les Sybelles (F)

6. Monte Rosa (ITA)

null

7. Lungau/Katschberg (A)

8. Val Cenis (F)

9. Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau (A)

10. Saastal (CH)

  • Skigebied: 1559-3200 meter, dorp Saas Almagell
  • Vertrek 25 februari
  • 7 nachten inclusief skipas
  • Vanaf € 445 p.p. voor een familie van vier (kinderen 8/10 jaar). Let op, de juiste prijs wordt pas berekend als je op de prijs in de prijstabel klikt.

Let op, deze aanbiedingen kunnen snel weg zijn dus wacht niet te lang.

Noot van de redactie

Het merendeel van de artikelen op Wintersport.nl is volledig onafhankelijk geschreven. Dat geldt ook voor dit artikel. Er is geen enkele vorm van bemoeienis geweest, wél ondersteun je ons door op de links in dit artikel te klikken en een aankoop te doen. » Lees meer

Roel
is redacteur en sinds 2009 onze vertrouwde wintersportweerman. In het seizoen schrijft hij dagelijks over sneeuw en achtergronden van de wintersport.

Plaats een reactie