Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Ook lockdowns voor delen van Beieren

Roel op 19 november 2021· geen reacties

null

In navolging van Oostenrijk krijgen ook delen van Beieren te maken met strenge coronamaatregelen en regionale lockdowns. De strengste maatregelen worden van kracht in gebieden waar de incidentie boven de 1.000 besmettingen per 100.000 inwoners ligt, zoals in het Berchtesgadener Land waar restaurants en hotels de deuren sluiten.

Incidentie

Overal in Beieren worden de maatregelen verstrengd, zo gaan alle bars, clubs en kerstmarkten in Beieren dicht. Verder mogen nog maximaal 5 personen elkaar ontmoeten, wordt de 2G-regel uitgebreid en mag slechts een vierde van de capaciteit van theaters en stadions gevuld worden. De gebieden die met regionale lockdowns te maken krijgen hebben een incidentiewaarde van boven de 1000, en zijn hier te vinden. De regels moeten woensdag van kracht worden.

Roel
is redacteur en sinds 2009 onze vertrouwde wintersportweerman. In het seizoen schrijft hij dagelijks over sneeuw en achtergronden van de wintersport.

Plaats een reactie