Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

SnowWorld uitgeroepen tot Official Training Center voor Nederlands wintersporttalent

Redactie op 25 oktober 2023· geen reacties

Maarten Meiners en SnowWorld directeur Wim Hubrechtsen
Maarten Meiners en SnowWorld directeur Wim Hubrechtsen

Vanaf dit winterseizoen zijn de vijf vestigingen van SnowWorld in Nederland uitgeroepen tot officiële trainingscentra van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV). Daarmee wordt de grote rol die SnowWorld heeft in het ontwikkelen en faciliteren van sneeuwsporttalent van alle mogelijke disciplines officieel gemaakt.

Perfecte trainingsomstandigheden voor huidig en toekomstig talent

‘Wij zijn blij met de verdere versteviging van onze samenwerking met SnowWorld omdat het van groot belang is dat talenten zich kunnen ontwikkelen. SnowWorld biedt het hele jaar door perfecte trainingsomstandigheden en is gastheer voor veel van onze wedstrijden en evenementen, vooral in het voor- en naseizoen. Met deze samenwerking garanderen we dat onze toekomstige toppers zoveel mogelijk in de sneeuw kunnen staan’ , aldus Herbert Cool, hoofd sportontwikkeling & partnerships bij NSkiV. “SnowWorld is er voor iedere wintersporter en met trots bedienen we ook de professionele wintersporters. Het is fantastisch om bij te kunnen dragen aan toekomstige successen op het wereldtoneel van de wintersport.”, zegt Remko Klein, Commercial Director van SnowWorld.

Voorbereiden op de Olympische Winterspelen van 2026 en verder

Uit handen van oud-olympisch alpineskiër Maarten Meiners ontving directeur Wim Hubrechtsen van SnowWorld een symbolisch schild, waarmee dit partnerschap extra kracht werd bijgezet. SnowWorld gaat ‘ons’ sneeuwsporttalent verder helpen in de voorbereiding op nationale en internationale wedstrijden voor bijvoorbeeld slalom, slopestyle en rail maar richt zich ook nadrukkelijk op de voorbereiding op de komende winterspelen in 2026. Hier gaat de NSkiV met TeamNLsnow op zoek naar Olympisch goud.

null

SnowWorld als startplaats voor een Olympische skicarrière

‘Nederland beschikt over een flink aantal talenten dat serieus kans maakt op podiumplekken’, volgens Maarten Meiners, die zelf op het hoogste niveau deelnam aan World Cups en de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking. ‘Ik heb zelf ook jaren wekelijks in Snowworld getraind tijdens mijn jeugd. Dit was ontzettend waardevol voor mijn carrière. Daarom weet ik ook dat dit heel waardevol gaat zijn voor de volgende generaties wintersporters’.

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een promotioneel artikel gelezen. Dat betekent dat de redactie van Wintersport.nl in samenwerking met de partner bekijkt hoe we hun boodschap zo goed mogelijk over kunnen brengen. Het artikel is dus geschreven door de redactie, maar goedgekeurd door de partner. Daar ontvangen we een bedrag voor. » Lees meer

Redactie

Plaats een reactie