Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Boek een treinreis naar Zwitserland en krijg korting op je skipas en wintersportkleding

Redactie op 27 oktober 2022· 4 reacties

null

Met de trein op wintersport wordt steeds populairder. Deze duurzame manier van reizen is comfortabel en ook financieel (steeds) aantrekkelijker. In Zwitserland doen verschillende skigebieden er ook alles aan om treinreizen te promoten met de actie Ride & Slide. Boek een treinreis naar Zwitserland en profiteer met je internationale treinticket van kortingen voor skipassen, skischolen, uitrusting en nog veel meer.

Heel simpel en hoge kortingen!

Koop een internationaal treinkaartje waarmee je naar Zwitserland reist. Klik daarna hier om je persoonlijke korting te krijgen. Je profiteert dan van:

  • 20-30% korting op skipassen in een van de geselecteerde skigebieden
  • 10-30% korting op privé- en groepslessen in geselecteerde Zwitserse skischolen
  • 10% korting op sportuitrusting van Swissrent
  • 15% korting op Victorinox-producten
  • 15% korting op het Mammut-assortiment

Meer informatie en voorwaarden over deze actie vind je hier.

Koop een internationaal treinticket en krijg korting bij de volgende skigebieden:

Directe treinverbinding met Zwitserland

Vanuit Nederland gaat er dagelijks een rechtstreekse trein naar Basel. En je kunt ook de nachttrein pakken naar Zürich en Basel. Eenmaal in Zwitserland rijden treinen frequent en met Zwitserse precisie. Je kunt in Zwitserland overal komen met trein en bus! Kijk hier voor meer info.

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een promotioneel artikel gelezen. Dat betekent dat de redactie van Wintersport.nl in samenwerking met de partner bekijkt hoe we hun boodschap zo goed mogelijk over kunnen brengen. Het artikel is dus geschreven door de redactie, maar goedgekeurd door de partner. Daar ontvangen we een bedrag voor. » Lees meer

Redactie

Heel mooi aanbod. Ik kan alleen niets vinden op de sites van Zwitserland toerisme en/of de skigebieden. Het is ook onduidelijk of je bijvoorbeeld online kan boeken, dit ook geldt voor de familieskipassen, etc. Ik denk dat de bezoekers van Val Sinestra heel blij zijn.

Ik heb via de link de voucher aangevraagd. Er werd niet gevraagd om een treinticket. Dus het is mij ook een raadsel hoe de actie precies werkt maar als ik de voucher heb zal ik eens verder uitzoeken. Lijkt me dat je die dan moet activeren ergens.

Ik krijg ook geen voucher binnen…Graag hoor ik hoe wij gebruik kunnen maken van de korting.

Neem voor vragen even contact op met myswitzerland. Info kun je vinden op hun website. https://help.myswitzerland.com/hc/nl

Click. Click. Peace

Plaats een reactie