Skibus Kaprun / schoenen opbergen piste

Dit onderwerp gaat over de bestemming Kitzsteinhorn Kaprun
MK2315 januari 2018 · 13:52

Wie heeft ervaringen en vooral tips met de skibus rondom Kaprun en Zell am see? Dit jaar gaan we niet met de auto, zijn dus aangewezen op de bus. Vervolg daarop; is het mogelijk je (loop)schoenen op te bergen bij de piste? Wij voelen er weinig voor om in de bus (maar ook er naartoe en terug) constant op skischoenen te lopen. Bedankt voor jullie tips.

Peter_3817 januari 2018 · 16:10

Er zijn bij de schmittenhohe dalstation shuttdorf in ieder geval kluisjes te huur voor ski en boots en overdag je wandelschoenen dan hoef je die niet iedere dag mee te slepen en die zijn incl schoendrogers. Passen met gemak meerdere setjes in. Paar euro per dag geloof ik.

Hannah18 januari 2018 · 07:31

In de bus loop je niet, naar de bus wel. Als je die wandeling niet op skischoenen wilt doen dan kun je je spullen idd b.v. bij de lift in Zell stallen. Dat kan werken als dat toch de plek is waar je op de bus zou willen stappen om een keer naar Kaprun te gaan. Zit je wel met je skischoenen in de bus.
Zit je tussen Zell en Kaprun of in Kaprun zelf dan beperk je je door je schoenen in een depot te zetten. Je moet dan eerst met de bus naar het depot, en dan met de bus naar waar je die dag wilt opstappen. Dan zou ik het stukje naar jouw dichtstbijzijnde bushalte toch even op skischoenen doen. Tenzij je al weet dat je de hele week voor 1 van de twee gaat kiezen.

Plaats een reactie