Reviews Werfenweng

100% beveelt dit gebied aan. Krijgt een 7.4 op basis van 15 beoordelingen.

Sterke punten: Uitstekend voor beginners, super kindvriendelijk, laag prijsniveau en eenvoudig bereikbaar.
Zwakke punten: Weinig après-ski en niet geschikt voor tochten.

Wat vind jij van Werfenweng?

Reviews van gebruikers

Bennie
22 juni 2017 · 20:18

Een compact en toch gevarieerd gebied dat als één van de beste familiebestemmingen bestempeld word door mij. Goede lesmogelijkheden, veel oefenliften, prima skischolen, goed bereikbaar en een aangename sfeer. Er hoeft eigenlijk vrijwel nergens geprikt te worden en lastige pistes zijn er vrijwel niet.
Het dorp heeft een goede uitstraling en er is best wel wat te doen voor niet-skiërs, maar feesten is er daar niet één van. Het is goed bereikbaar met de auto, vliegtuig en trein en er zijn verschillende bezienswaardigheden op maximaal een half uur rijden.
Gevorderde skiërs zijn hier snel uitgekeken, maar wil je met een groep beginners op pad of je techniek bijschaven zit je hier goed. Druk is het er alleen in de Duitse vakanties en dan nog is de drukte te overzien door het bescheiden aantal gastenbedden. Daarbuiten is het er heerlijk rustig.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
EchtRoodHaar3 april 2016 · 18:24

We zijn er nu een paar jaar geweest. Met name met de trein is deze plaats goed te bereiken. Ze halen je op vanaf het station en in het dorp kun je dan gratis een elektrische auto lenen om boodschappen te doen. Ook kan je een normale auto goedkoop huren om bijvoorbeeld dagje naar Salzburg te gaan. De zoutmijnen in de buurt zijn een leuk uitstapje.

Skigebied is leuk maar niet heel groot.

Met familieSkiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast354
23 februari 2016 · 20:34

Rustig en klein skigebied, uitstekend voor beginners en gezinnen met jonge kinderen. Als je grote skigebieden wil, zal je hier wel teleurgesteld zijn.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Werfenweng aanbidder
13 februari 2011 · 19:14

Al járen komen wij in Werfenweng. Het skigebied is niet groot, maar voor ons meer dan voldoende.
Kinderen kunnen hier ook heel goed uit de voeten. Je kunt ze hier ook rustig alleen laten skieen. Komen altijd weer op hetzelfde punt uit.
Mensen zijn ook heel gemoedelijk. Het dorpje straalt rust uit.
Ook de onderkomens in Werfenweng zijn uitstekend. Je kunt prima uit eten gaan voor weinig geld.
Werfenweng : Een aanrader voor gezinnen.!!!

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Jan rinse VAB
25 december 2010 · 14:02

Geweldig gemoedelijk ski gebied klein misschien niet echt voor fanatiekelingen. Goede hotel, prima restaurants keuze uit veel overnachtings mogelijkheden. Aardige bevolking, wij komen hier nu tien jaar zelf zomers komen we hier langs

Met familieSnowboarder
anoiemtje
6 september 2010 · 21:24

Werfenweng is 'n herlijk gebied voor mensen met kleine kinderen of mensen die zuinig zijn op hun grotere kinderen maar het is er altijd gezellig wij spreken uit ervaring na 21 jaar!!! We zijn met 10 mensen daar begonnen uit onze omgeving (dorp) nu"zitten"we er met ongeveer 50 personen.

18 november 2009 · 18:52

Wij gaan al meer dan 15 jaar !! naar Werfenweng. Wij vinden het een gezellig en goed skigebied. Overnachtingen waren eerst bij Alpenrose (Pfarrwerfen) en later bij Vierthaler (aan de piste) Alles niet duur en het skigebied biedt een prachtig panorama. Bijna elke zomer gaan we er wandelen, en ook dat is een aanrader. (Muelbach en Dienten trouwens ook). Goede eetgelegenheden en leuk dorpje. Als je van veel poespas houdt en je wilt zuipen moet je niet hier zijn. Ook als je van massa’s mensen houdt, zoek dan elders. Wij gaan er graag naar toe !! Ieder jaar met veel plezier.

20 februari 2009 · 22:09

Werfenweng is voor ons een 2e thuis. Ook al zijn we er een tijdje tussenuit geweest, Werfenweng blijft trekken. Zowel 's winters als zomers kun je je in Werfenweng heel goed vermaken.

26 februari 2008 · 12:23

Wat een klein skigebied is dit en slecht ook ze moeten nodig die lift vervangen bij die 1 en 2 daar voor een 6 persoon met een kap of 4 sloom… heel sloom… en je bent uitegekeken ook dit skigebied is zo slecht dit hoeft mij niet meer!! Toch maar naar een ander skigebied gaan

15 februari 2008 · 21:46

Afgelopen week in Werfenweng geweest voor een dagje skien. Wij verbleven in Haus Kathrin. Is een net pension voor weinig geld. Het dorpje Werfenweng is aardig maar geen wilde plek. De prijs/kwaliteitverhouding is erg goed. Voor familie met kinderen een prettige plaats. De pistes zijn goed en netjes geprepareerd. Als je verder wilt genieten van rust en natuur is het hier ook goed toefen. Wat een echte aanrader is de rodelbaan van 6 km (onverlicht) naar het dorp. Goed afgezet met een sneeuwmuur dus weinig kans om in een ravijn te komen.
Al met al leuke plek, goedkoop, maar eenvoudig.

L?
29 december 2007 · 17:05

Leuk ski gebied erg klein weinig last van massa toerisme.
Gebied is overzichtelijk leuk voor de hele familie.
Goede hotels en overnachtings plaatsen.
Weinig drank en eet gelegenheden.
Toch maar weer is kijken in januari 2008

Kelly
14 november 2007 · 18:49

Wij gaan ook ieder jaar naar Werfenweng, een klein skigebied maar alles wat je maar kunt wensen… Zijn al een aantal keren bij Gasthof Schontal geweest wat erg goed was. Mooie kamers en heel lekker eten, super vriendelijke mensen. Kortom… Werfenweng is hartstikke leuk!

Jaco Sillevis
25 september 2007 · 17:18

Werfenweng is een leuk klein ski-gebied voor de rustige skier en gezinnen met kleinere kinderen. Ideaal vanwege het losse lift gedeelte in het Zaglau gebied.
Maar wisten jullie ook dat er een Nederlandse hoteleigenaar in Werfenweng is?
Gasthof Sonneck is sinds eind 2005 in Nederlandse handen met een echt ouderwetse Oostenrijkse sfeer. Niet groot en gezellige entourage met persoonlijke behandeling.
Vraag eens vrijblijvende informatie aan bij gasthof-sonneck@aon.at onze homepage is www.gasthof-sonneck.at

Greet
2 maart 2007 · 12:17

Voor diegene die een adres vroegen, Barbarahof is een goed en niet zo’n duur hotel. Zeer geschikt voor kinderen. Ook kunnen zij eventueel een appartement voor je regelen op zo’n 50 meter van het hotel met de HP in het hotel. Echt een aanrader.

Denissen
20 februari 2007 · 11:11

Wij zouden voor de eerste keer op wintersport gaan in februari, maar helaas 6 weken voor vertrek kregen we van het reisburo te horen dat we een overboeking waren, daar ging onze vakantie, we dachten dat we eens heerlijk in een auto vrij dorp lekker konden genieten van onze wintersport vakantie. Volgend jaar proberen wij het opnieuw. Wie heeft er een goed adres voor ons gezin met twee kinderen in werfenweng.
Zodat we rechtstreeks kunnen boeken.(gaan wel met de trein.

Rian
18 augustus 2006 · 17:45

Helaas is dit een erg beperkt gebied. Ideaal voor beginners of voor gezinnen met kleine kinderen. Maar voor de gevorderde skieer is er weinig te beleven. Ook weinig uitgaansgelegenheid.