Win de Rossignol Pure Elite 90: een skischoen voor dames, ontworpen door dames

hugobraun op 01 januari 2023· geen reacties

null

Om het nieuwe jaar goed te beginnen, geven we deze keer in samenwerking met Rossignol een paar skischoenen voor vrouwen weg: de Rossignol Pure Elite 90 t.w.v. €432,-!

De Rossignol Pure Elite 90: speciaal ontworpen voor en door dames

Deze Pure serie is uniek vanwege de full Custom liners, waardoor zij een perfecte pasvorm heeft. De merinowollen voering isoleert daarnaast ook nog eens 20% beter dan welke schoen dan ook. Heb je een brede voet? De Pure-serie heeft daar ook verschillende modellen voor. Vraag daarnaar bij je wintersportwinkel.

null

Win deze skischoenen!

Daarvoor moet je een antwoord geven op de volgende vraag: uit welke breedtes bestaat de Pure-serie van Rossignol? Stuur een mail met je naam en adres onder vermelding van Rossignol naar prijsvraag@wintersport.nl! Deze verlotingsactie geldt alleen voor onze nieuwsbriefabonnees, dus meld je hier snel en gratis voor aan!

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een promotioneel artikel gelezen. Dat betekent dat de redactie van Wintersport.nl in samenwerking met de partner bekijkt hoe we hun boodschap zo goed mogelijk over kunnen brengen. Het artikel is dus geschreven door de redactie, maar goedgekeurd door de partner. Daar ontvangen we een bedrag voor. » Lees meer

hugobraun
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie