Sneller én simpeler wintersport materiaal huren bij Netski!

gesponsord op 05 december 2023· geen reacties

Beeld: ©Nico Schlosser
Beeld: ©Nico Schlosser

Netski is dé plek voor het eenvoudig, snel en moeiteloos huren van je ski- of snowboarduitrusting. Voor al je avonturen op en naast de piste is Netski de ideale keuze. Bij Netski vind je het beste materiaal voor elk type wintersporter: of je nu een ervaren skiër of snowboarder bent, een beginner of expert, toerskiër, volwassene of kind: Netski biedt altijd uitrusting van topkwaliteit die aansluit bij jouw budget.

Ruim 140 winkels in Europa

Netski heeft ruim 140 skiverhuurwinkels in de beste skigebieden van Europa. Of je nu in Frankrijk (Alpen, Vogezen, Centraal Massief, Pyreneeën) bent of in de prachtige skigebieden van Zwitserland, Andorra, Spanje, Italië, Oostenrijk en zelfs Bulgarije, Netski is de juiste plek als je op zoek bent naar kwalitatieve skispullen met exclusieve kortingen. En dit alles met het gemak van online reserveren.

Direct door naar de pistes met je vers gehuurde ski's.
Direct door naar de pistes met je vers gehuurde ski's.

De redenen om bij Netski te reserveren

  • Bespaar geld! Op Netski.com krijg je exclusief online geldige kortingen! Wacht daarom niet te lang met boeken.
  • Kwalitatief hoogstaand materiaal: essentieel om veilig en met veel plezier te skiën. Als je bij Netski huurt, krijg je de garantie dat je huurt bij professionele winkels die zich inzetten om je kwalitatief hoogwaardige uitrusting te bieden die is afgestemd op jouw wensen en behoeften!
  • Zeer flexibel: je hebt het recht om niet meer te willen skiën ;-) Bij Netski is dat eenvoudig en snel! Je kunt op elk moment je reservering wijzigen of annuleren (tot 24 uur voor je eerste skidag). En om je leven gemakkelijker te maken, hebben ze een speciale chat!
  • Opties om sneeuw in je schoenen te voorkomen! haal snel je huurmateriaal op en lever elke avond je uitrusting in om te voorkomen dat je het weer moet meenemen. Met de Ophaal- en Bewaarmogelijkheden maakt Netski skiën eenvoudiger!

null

Kennis en kunde online beschikbaar

Bij Netski vind je snel de beste uitrusting die bij je past, omdat het team van Netski bestaat uit gepassioneerde bergprofessionals (die ook online te contacteren zijn). Zo kun je tijdens het online boekingsproces ook gebruik maken van deze zo ontzettend belangrijke kennis. Bij Netski geen robots, maar echte mensen die verstand hebben van wintersportmateriaal en sneeuw. Ze delen graag hun passie met jou en zetten zich in om je wintersport onvergetelijk te maken! Of je nu op zoek bent naar ski’s, snowboards of andere glijuitrusting, het team zal zorgvuldig aandacht besteden aan het aanbieden van de beste uitrusting van de grootste merken, aangepast aan jouw niveau en wensen. Bij Netski
krijg je zo de voordelen, scherpe prijzen en het gemak van online reserveren, de zekerheid dat je het goede materiaal krijg én de voordelen van lokale winkels.

Ophalen bij een van de 150 Netski-winkels in 7 landen

Na het online-reserveren van je uitrusting hoef je alleen nog maar af te reizen naar je wintersportbestemming. Bij aankomst haal je eenvoudig je gehuurde materialen op bij een van de ruim 150 Netski-winkels in zeven verschillende landen. Dit sterk groeiende netwerk van winkels biedt niet alleen het gemak van ophalen, maar ook de mogelijkheid om je ski’s op te slaan na een dag op de pistes. Hierdoor bespaar je jezelf het gesleep elke avond. Bovendien is bezorging ook een handige optie! In deze service merk je ook de meer dan 60-jarige ervaring van de Bründl-winkels, waar Netski in Oostenrijk gebruik van maakt.

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie