Sneller én simpeler ski's huren kan nu met de Netski-app!

gesponsord op 07 december 2022· geen reacties

Beeld: ©Nico Schlosser
Beeld: ©Nico Schlosser

Skiset introduceert de eerste app voor skiverhuur: Netski. Dit maakt het huren van jouw ski- of snowboardgear een stuk sneller én gemakkelijker. In deze blog leggen we je uit hoe het werkt.

Ski-uitrusting in alle soorten en maten, one click away

Iedere skiër is anders. Mannen, vrouwen, kinderen, gezinnen, vriendengroepen, freestylers of toerskiërs; iedereen heeft zijn eigen voorkeuren. Je skiet uiteindelijk zoals je bent. En daar wil je ook uitrusting bij hebben die bij jou past. Of het nu het nieuwste van het nieuwste is of dat je liever voor je bekende merk gaat; alles is snel en gemakkelijk voorhanden, zodat jij alleen nog maar fantastische afdalingen hoeft te maken.

Ski's in alle soorten en maten, beschikbaar via de Netski-app.
Ski's in alle soorten en maten, beschikbaar via de Netski-app.

De Netski-app: hoe werkt het?

De app werkt simpel en intuïtief, zodat instructies niet nodig zijn. Je downloadt de app via de appstore van jouw wens op en je kunt direct aan de slag. Zoek de plek op waar jij je wintersportvakantie gaat vieren, selecteer de juiste data en kies de categorie die bij jouw skistijl past:

  • Netski.comfort voor recent kwaliteitsmateriaal tegen een zachte prijs,
  • Netski.plus voor het nieuwste van het nieuwste,
  • Netski.exclusive voor top-of-the-range uitrusting.

Selecteer of je een beginnende of ervaren skiër bent en de app geeft jou twee suggesties die bij jouw voorkeuren én budget passen. Met Netski.kid en Netski.teen kies je daarnaast gemakkelijk het materiaal voor je kinderen, eventueel met helm en skischoenen erbij. Twee klikken en één QR-code verder heb je topkwaliteit ski’s gehuurd.

Direct door naar de pistes met je vers gehuurde ski's.
Direct door naar de pistes met je vers gehuurde ski's.

Gemakkelijk opgehaald bij één van de 150 Netski-winkels in 7 landen

Vervolgens hoef je alleen nog maar af te reizen naar je wintersportvakantieoord en je haalt je gehuurde materialen op bij één van de 150 Netski-winkels en kun je op weg naar de pistes. In dit sterk groeiende netwerk van winkels (vorig jaar waren het er nog maar 100) kun je overigens ook je ski’s laten opslaan na afloop van jouw wintersportdag. Scheelt je iedere avond een hoop gesleep. En bezorging is ook nog een optie! In deze klantenservice merk je de meer dan 60-jarige ervaring van de Bründl-winkels waar Netski in Oostenrijk gebruik van maakt.

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie