Live: roadtrip door Beieren II

Edo op 11 februari 2023· geen reacties

null

Samen met mijn collega Merijn was ik deze week op roadtrip over de Deutsche Alpenstrasse per elektrische auto. Deze oudste vakantieroute van Duitsland loopt van Lindau tot Berchtesgaden en onderweg deden wij allerlei skigebiedjes aan. Sinds onze laatste reisupdate hebben we er weer drie skigebiedjes opzitten en is de trip ten einde.

Zon, zon en zon

We hebben deze roadtrip echt geboft. Het is elke dag Kaiserwetter geweest en de pistes lagen er top bij. Het kleine Spitzingsee-Tegernsee kende ondanks zijn omvang enkele leuke afdalingen. Wel was het er flink druk met dagjesmensen uit München en omgeving. In Sudelfeld waar we in Berghotel Sudelfeld verbleven was het ook druk, maar dit verspreidde zich mooi over de berg. Opvallend waren de oude liftjes, waaronder zelfs een eenzitter. Een attractie opzich! In onze laatste bestemming, Winklmoosalm-Steinplatte op de grens met Oostenrijk, was er ruimte genoeg voor iedereen. Hier hoorden we voor het eerst ook weer eens Nederlands om ons heen. Vanuit ons hotel Relais & Châteaux Gut Steinbach reden we vervolgens naar ons einddoel de Königssee, waar we nu vanuit Hotel Edelweiß Berchtesgaden op de trip proosten. Lees het volledige verslag volgend seizoen in Wintersport Magazine!

Edo
is de hoofdredacteur van Wintersport Magazine maar voelt zich ook prima thuis op het internet
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie