Na een warme periode en een korte koudere fase met verse sneeuw is de zon weer helemaal terug in Ski Arlberg. Tijdens de sneeuwdag op woensdag was het gebied verlaten en hadden we de poederpistes voor het uitkiezen. Gisteren scheen de zon de hele dag en lag alles er prachtig bij. Het off-piste testteam (want we zijn hier voor de jaarlijkse skitest) heeft goede zaken gedaan in het freeride terrein waar de Arlberg zo bekend om staat, maar ook de pistetesters hebben maximaal gebruik gemaakt van de condities. Het warme weer is nu terug en zorgt al vrij snel voor zachte sneeuw op de hellingen waar de zon op staat, maar dat mag de pret niet drukken. Dit deel van de Alpen ligt er geweldig bij en na het skiën smaakt dat koude drankje op het terras in je t-shirt extra lekker!

Arjen
is geboren met de kaarten van skigebieden in de wieg en heeft ze bijna allemaal bezocht. Zijn grote passie is freeriden.

Wat een genot! Aan het lenteskiplezier komt voorlopig geen eind, vanaf zondag komt een diepe noordweststroming op gang met winters weer boven 1200-1500m.

null

Vijftienhonderd is het nieuwe duizend

Ohhhhhh wat lekker! En de omstandigheden zijn nu misschien nog wel beter dan afgelopen krokusvakantie. Fantastisch gebied, ik kan niet anders zeggen. Geniet ze nog even!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie