Twee hotelaanbiedingen voor een stijlvolle en comfortabele wintersport in Scandinavië

gesponsord op 13 november 2023· geen reacties

null

Wanneer de besneeuwde bergen roepen en de drang om de piste af te suizen onweerstaanbaar wordt, is de keuze van accommodatie van cruciaal belang voor een geslaagde wintersportvakantie. In het hart van de Scandinavische wildernis wachten twee bijzondere schatten op liefhebbers van de sneeuw: Trysil Alpine Lodge en SkiStar Lodge Hundfjället in Sälen. Deze exclusieve lodges zijn veel meer dan alleen plekken om te overnachten; ze zijn een bestemming op zich, waar comfort, stijl en het gemak van toegang tot de beste skigebieden samenkomen. In deze blog nemen we je mee op een reis naar deze betoverende accommodaties, waar je zult ontdekken waarom ze de perfecte uitvalsbasis vormen voor jouw ultieme wintersportavontuur in Noorwegen of Zweden.

null

Comfortabel, luxueus en modern: het Noorse Trysil Alpine Lodge

In het hart van het Noorse skigebied Trysil ligt Trysil Alpine Lodge, een elegant toevluchtsoord voor wintersportliefhebbers. Met zijn moderne alpine architectuur (het hotel is in 2022 opgeleverd) , luxueuze voorzieningen en perfecte ligging aan de voet van de pistes, biedt deze lodge het beste van twee werelden: een oase van comfort en gemak te midden van de adembenemende natuurlijke schoonheid van Trysil. Of je nu wilt ontspannen in de uitnodigende lounges met open haarden, wilt genieten van gastronomische maaltijden in het restaurant, of snel toegang wilt hebben tot de sneeuw met de skilift om de hoek, Trysil Alpine Lodge creëert de ideale omstandigheden voor een onvergetelijke skivakantie. En Trysil is ook nog eens de grootste skibestemming van Noorwegen: je vindt er 71 kilometer aan groene, blauwe, rode én zwarte pistes, 100 kilometer aan langlaufloipes, twee funparken en een halfpipe. Maar je maakt er ook geweldige huskytochten, kunt er ijsvissen en sneeuwschoenwandelingen maken. Hier ervaar je niet alleen de warme en gastvrije sfeer van Noorwegen, maar ook de opwinding van de bergen recht voor de deur.

TUI heeft op dit moment een aanbieding, waarbij je voor voor €908 per persoon (exclusief €40 boekingskosten per boeking) een achtdaagse wintersportvakantie boekt bij Trysil Alpine Lodge, inclusief vlucht, transfer en skipas. Deze aanbieding is beperkt geldig!

null

Plezier voor het hele gezin in het Zweedse Sälen: SkiStar Lodge Hundfjället

Temidden van de betoverende landschappen van het Zweedse skigebied Sälen, verwelkomt SkiStar Lodge Hundfjället gasten met open armen. Deze charmante lodge, omringd door een prachtig dennenbos en met uitzicht op de besneeuwde bergen, biedt de perfecte combinatie van comfort en gemak. De gezellige houten hutten bieden een warme en uitnodigende sfeer, ideaal om na een dag op de piste te ontspannen. Bovendien ligt SkiStar Lodge Hundfjället op slechts een steenworp afstand van de skiliften, wat betekent dat je binnen enkele minuten in het hart van het skigebied Sälen staat. Dit skigebied profileert zich vooral als de ultieme familiewintersportbestemming en heeft 100 kilometer aan skipistes, verdeelde over vier deelgebieden: Hundfjället, Tandadalen, Hogfjället en Lindvallen, die naadloos met elkaar zijn verbonden. Met name in Hundfjället vind je veel kindvriendelijke blauwe pistes, maar ook in Högfjället vind je veel pistes die speciaal geschikt zijn voor kinderen en beginners. Als je al wat meer ski-ervaring hebt opgedaan, is Tandådalen meer jouw terrein, met rode en zwarte pistes, evenals een snowpark en een funride. Lindvallen, aan de andere kant, biedt voornamelijk rode en blauwe pistes, maar heeft ook een leuk funpark voor diegenen die op zoek zijn naar wat extra uitdaging.

Ook voor SkiStar Lodge Hundfjället heeft TUI een heel aantrekkelijke aanbieding: voor €1029 per persoon (exclusief €40 boekingskosten per boeking) ga je acht dagen op wintersport, inclusief vliegticket, transfer en skipas. Ook deze aanbieding is maar beperkt geldig.

null

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie