Helly Hansen: de nieuwste kledinginnovaties voor een comfortabele wintersport voor jou!

gesponsord op 13 december 2023· geen reacties

null

In 1877 startten kapitein Helly Juell Hansen en zijn vrouw Maren Margarethe na vele jaren op zee met de vervaardiging van oliejassen, broeken, zuidwesters en tentdoeken. Ze gebruikten grof linnen dat doordrenkt was met lijnzaadolie. Sindsdien investeert Helly Hansen in haar erfenis door innovatieve producten te blijven ontwikkelen, wat vaak pioniers in hun categorie zijn. Het merk, sterk geworteld in het Noorse erfgoed en buitenleven, put uit de inzichten van ski-professionals om technische uitrusting te produceren die mensen helpt overleven en zich levendig te voelen onder extreme omstandigheden wereldwijd. Deze ervaringen komen tot uiting in de creatie van comfortabele, geavanceerde en hoogwaardige skikleding voor jouw wintersportvakantie!

null

Helly Hansen; trusted by professionals

Dankzij inzichten uit het leven en werken in de meest uitdagende omgevingen heeft het bedrijf een reeks baanbrekende innovaties geïntroduceerd, zoals de eerste waterdichte stoffen meer dan 140 jaar geleden. Het merk wordt wereldwijd gedragen en vertrouwd door meer dan 55.000 professionals, waaronder Olympiërs, nationale teams en berggidsen in meer dan 200 skiresorts. Vanaf het begin heeft Helly Hansen zich gericht op de echte behoeften van mensen in hun werk, zoals bescherming tegen de elementen, comfort en warmte in het noorden van Europa. Het merk blijft nauw samenwerken met professionals over de hele wereld om functionele, innovatieve en esthetisch aantrekkelijke producten te ontwikkelen die voldoen aan de eisen van veeleisende omstandigheden.

null

Samenwerken met skipro’s om jouw wintersport nóg comfortabeler te maken

Helly Hansen heeft met trots partnerschappen gesloten, waaronder met het Noorse en Canadese Alpine Skiteam. Het Noorse team draagt Helly Hansen-kleding tijdens trainingen en races. Samen ontwikkelen ze kleding, technologie en innovaties die warmte, bescherming en comfort bieden tijdens snelle afdalingen op de piste. Het merk heeft ook een sterke relatie opgebouwd met het Canadese skiteam en is een officiële partner van verschillende bergreddingsteams wereldwijd. Deze samenwerking heeft geleid tot de Odin-collectie, die de hoogste functionaliteitsstandaard biedt voor het werken en leven in de bergen, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. De organisaties vertrouwen op Helly Hansens kleding tijdens bergreddingsmissies, waardoor ze zich volledig kunnen richten op het veiligstellen en redden van mensen.

null

Helly Hansen staat voor innovatie en technische wintersportkleding

Helly Hansen heeft diverse baanbrekende innovaties geïntroduceerd, waaronder de eerste fleecestoffen in de jaren zestig, de eerste technische basislagen in de jaren zeventig met LIFA® Stay Dry technologie, het gepatenteerde H2Flow™-temperatuurregelsysteem en de revolutionaire lichtere en warmere LIFALOFT™-isolatie. Daarnaast ontwikkelde het bedrijf Helly Tech®, een waterdichte en ademende buitenlaag die je beschermt tegen de elementen. Dit unieke membraan houdt water buiten en laat zweetdamp door, waardoor je van buiten droog blijft en van binnen comfortabel. HELLY TECH® is ontworpen als een robuuste, weerbestendige buitenlaag speciaal voor zware outdoor omstandigheden. Het bestaat uit een DWR-behandelde buitenstof, een zeer ademend en waterdicht membraan, en vaak een even ademende binnenstof, mesh of voering.

null

De nieuwste innovatie van Helly Hansen: LIFA INFINITY PRO

Helly Hansen heeft recentelijk LIFA INFINITY PRO™ gelanceerd, een innovatieve en duurzame waterdichte/ademende technologie die voortbouwt op hun gepatenteerde HELLY TECH® systeem. Deze bekroonde technologie, gebaseerd op geavanceerde textielontwikkeling, gebruikt het LIFA®-vezelsysteem zonder chemicaliën voor waterafstotendheid. Door het combineren van het LIFA INFINITY™-membraan met een 100% LIFA® hydrofobe buitenstof, biedt LIFA INFINITY PRO™ langdurige, verantwoorde en hoogwaardige prestaties zonder de noodzaak van herhaalde chemische behandelingen. De duurzame jassen in de veelzijdige Odin outdoorcollectie van Helly Hansen zijn gemaakt van dit geavanceerde materiaal en bieden optimale bescherming en comfort tijdens elk avontuur, ongeacht de weersomstandigheden.

null

De meest verkochte skikleding nu nog beter

Door zijn focus op innovatie heeft Helly zijn bestverkopende items nu nóg verder verbeterd:

  • De Men’s Verglas Hooded Insulator is een veelzijdig inzetbare en warme isolatielaag gemaakt met meerdere gerecyclede materialen. Met een dubbelzijdigee stretchstof en isolatie biedt het comfort en flexibiliteit tijdens activiteiten op de berg, zoals klimmen, fietsen, skiën of bergbeklimmen. De PFC-vrije DWR-behandeling zorgt voor bescherming tegen lichte regenbuien, en de jas heeft handige kenmerken zoals een geborstelde tricot kinbeschermer, ritszakken en raglanmouwen voor bewegingsvrijheid. Gecertificeerd door bluesign® en opgebouwd met gerecyclede materialen in alle onderdelen (buitenkant, voering en isolatie), waarbij de 60g Primaloft® Black Eco-isolatie volledig gerecycled is.
  • Alpha 4.0 jacket: hun bestverkopende ski-jas voor resorts is nog beter geworden. Met doordachte technische details voor dagenlang comfort op de berg, biedt de Alpha jas waterdichte, ademende en winddichte bescherming dankzij het vertrouwde HELLY TECH® Professional 3-laags ontwerp en PrimaLoft® Black Eco-isolatie. Het H2Flow™ systeem zorgt voor temperatuurregulatie, terwijl premium kenmerken zoals een Life Pocket™ voor telefoonbatterijbehoud en milieuvriendelijke materialen, zoals 100% gerecyclede isolatie, de Alpha tot een verantwoorde keuze maken!
Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie