Maak kans op een Helly Hansen Alpha 4.0 of Alphelia ski-jas!

gesponsord op 18 januari 2024· 1 reactie

null

In samenwerking met Helly Hansen hebben we weer een mooie weggeefactie. Deze keer maak je kans op een Helly Hansen Alpha 4.0 (heren) en Alphelia (dames) ski-jas, ter waarde van €450 en €550 . Lees snel verder hoe je kans maakt op deze geweldige prijs!

Helly Hansen Alpha 4.0 en Alphelia ski-jas

Met doordachte technische details voor dagenlang comfort op de berg, biedt de Alpha 4.0 en Alphelia jas waterdichte, ademende en winddichte bescherming dankzij het vertrouwde HELLY TECH® Professional 3-laags ontwerp en PrimaLoft® Black Eco-isolatie. Het H2Flow™ systeem zorgt voor temperatuurregulatie, terwijl premium kenmerken zoals een Life Pocket™ voor telefoonbatterijbehoud en milieuvriendelijke materialen, zoals 100% gerecyclede isolatie, de jassen tot een verantwoorde keuze maken!

Zo maak je kans op deze Helly Hansen ski-jassen

Stuur een mail met je kledingmaat (S/M/L/XL) onder vermelding van “Helly Hansen” naar prijsvraag@wintersport.nl en maak kans op een heren of dames ski-jas. Deze verlotingsactie geldt alleen voor onze nieuwsbriefabonnees, dus meld je hier snel gratis voor aan op wintersport.nl/nieuwsbrief. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Mooie actie, ik ben benieuwd! :)

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie