10% extra korting op skihuur bij Skiset!

gesponsord op 19 januari 2023· 1 reactie

null

Ga je binnenkort op wintersport, maar heb je je materiaal nog niet gehuurd? Dan hebben we nu een goeie deal voor je, maar wacht niet te lang!

10% extra korting in Frankrijk en 5% in andere Alpenlanden!

Bij SkiSet krijgen de eerste 100 reserveringen een mooie korting: 10% op de skihuur in Frankrijk en 5% alle andere Alpenlanden. Gebruik daarvoor wel deze link en ben er dus snel bij!

Voordelen van materiaalhuur bij SkiSet

Het huren van je ski’s of board heeft verschillende voordelen.

  • Geen stress over het transport van je ski’s of board, die liggen gewoon op je te wachten op je plek van bestemming.
  • De ski’s en snowboards van Skiset zijn perfect onderhouden, dus je hoeft niet zelf nog te waxen of te slijpen.
  • Wisselen de condities of wil je toch op een andere manier wintersporten? Dan kun je eenvoudig van materiaal wisselen.
    Kortom, huren scheelt heel wat stress!

Reserveer nu je materiaal!

En pak die extra korting van Skiset van 10% in Frankrijk en 5% in andere Alpenlanden. Maar wacht niet te lang, hij geldt maar voor de eerste 100 reserveringen!

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Ik ben wel eens benieuwd naar de prijsbepaling van verhuurbedrijven. Afgelopen periode voor mijn kinderen ook eens gekeken naar ski-set. Als lid van de Nederlandse Skivereniging zou je daar een mooie korting kunnen krijgen. Zo bijvoorbeeld ook weer deze advertorial. Tot mijn schrik is Skiset best duur, zelfs inclusief de geboden kortingen.
Met een klein beetje zoekwerk kwam ik op prijzen uit die ± 30-40% lager liggen.
Deze aanbieders voeren nagenoeg dezelfde merken en type ski’s (zeker basis en licht gevorderd niveau), zelfde service en zitten ze ook op A-locaties. Dus daaraan zou het niet kunnen liggen.
Skiset is een grote naam, misschien wel de grootste. Maar het schaalvoordeel merk je dus niet echt.
Waarin zit de toegevoegde waarde? Aangezien ze moeten betalen voor deze advertorial, wellicht een extra gelegenheid om ons te overtuigen.

Als ik wit zie, dan gaat het bergafwaarts met me.
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie