5 topaanbiedingen voor een last minute wintersportvakantie met pasen

gesponsord op 21 februari 2024· geen reacties

Residence Les Balcons de Bois Mean***
Residence Les Balcons de Bois Mean***

De dagen lengen, het zonnetje gaat steeds warmer schijnen én de condities op hoogte zijn nog steeds geweldig. Daarom is de paasvakantie altijd een uitstekend moment om nog een keer te genieten van al het moois wat de wintersport te bieden heeft, voordat je de lange latten weer moet opbergen. Bovendien zijn er vaak speciale aanbiedingen en arrangementen beschikbaar voor de paasvakantie, waardoor het een betaalbare en aantrekkelijke optie is voor een memorabele wintersportervaring. We lichten de vijf beste aanbiedingen van Sunweb voor je uit in deze blog!

Residence l'Ours Blanc
Residence l'Ours Blanc

Boek nu je wintersport met pasen: altijd de skipas inbegrepen!

De hoger gelegen skigebieden in Frankrijk of Oostenrijk zijn zeer sneeuwzeker en dus ideaal voor een last-minute skivakantie. Denk daarbij aan bestemmingen als het Oostenrijkse Mayrhofen, St. Anton en Kaprun of Val Thorens en Les Deux Alpes in Frankrijk. Bij Sunweb boek je nu voordelige wintersportvakanties, altijd inclusief skipas en geheel naar eigen wens samen te stellen.

Appartements Lena****
Appartements Lena****

De beste deals voor een wintersport in de paasvakantie

Of je nu met een vriendengroep, je familie of met je partner gaat, Sunweb heeft aanbiedingen voor iedere groepsgrootte. Kijk daarom gauw op hun website voor bestemmingen met de paasvakantie. Om je vast op weg te helpen, zijn dit volgens ons de vijf beste aanbiedingen.

  1. Residence Les Balcons de Bois Mean*** , gelegen aan de pistes van Les Orres. Als je op 30 maart vertrekt, kun je één week wintersporten vanaf €232 per persoon (inclusief skipas)
  2. Residence l’Ours Blanc*** , moderne en sfeervol ingerichte appartementen op een steenworp afstand van de pistes van Alpe d’Huez. Dagelijkse aankomst is mogelijk tussen 30 maart en 7 april. Voor één week wintersporten betaal je per per persoon, inclusief skipas € 438,-. Ook korte verblijven van vier nachten zijn mogelijk.
  3. Hotel Mont Corbier** in Le Corbier/Les Sybelles. Ski-in ski-out, met prachtig uitzicht vanaf je eigen balkon op de bergen. Dagelijkse aankomst is mogelijk tussen 30 maart en 7 april. Je betaalt per persoon €532,- op basis van halfpension en inclusief skipas.
  4. Vaya Residence Galtür**** een gloednieuw complex middenin het gezellige centrum van Galtür. Aankomst mogelijk op 30 of 31 maart. Per persoon, inclusief skipas, voor een wintersportvakantie van een week vanaf €477,-.
  5. Appartements Lena**** , op een mooie, zonovergoten locatie in Gerlos. Uitermate geschikt voor gezinnen met (kleine) kinderen. Je komt aan op 30 maart voor een wintersportvakantie van een week en betaalt per persoon, inclusief skipas, vanaf €531,-.
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie