Ieder jaar komen de beste freestylers van Nederland en België samen in Leysin (Zwitserland) tijdens het SnowFest. Het is dé plek om samen het seizoen af te sluiten, een feestje te bouwen, maar vooral om te laten zien wat je kan. Voor de professionals is het een week zonder al te veel prestatiedruk na een lange winter on tour. Samen genieten en lol trappen staat voorop. Kristy en ik waren erbij om de ervaringen van de waaghalzen voor jullie vast te leggen.

Leysin heeft een lange freestyle historie en is daarom een toplocatie voor dit evenement. Tijdens het SnowFest worden allerlei activiteiten georganiseerd, maar het belangrijkste onderdeel is het NK en BK Park & Pipe. Dit jaar werden in drie categorieën medailles uitgedeeld. Slopestyle, Big Air en Halfpipe. Alle leeftijden zijn vertegenwoordigd voor zowel ski als snowboard.

Voor iedereen die een passie heeft voor freestyle of hierin wilt groeien is dit een geweldig event. De sfeer is energiek en iedereen helpt elkaar om beter te worden. Ga er goed voor zitten, want de trukendoos gaat volledig open!

Seizoen 6 ten einde

Dit was tevens de laatste Snow Show van dit seizoen. We hopen dat jullie hebben genoten van de beelden en lekker zijn opgewarmd voor de avonturen die op de planning staan. Fijne dagen gewenst en alvast veel plezier in de bergen!

Ruben
Sjeest met zijn camera over de piste om jullie te voorzien van de mooiste beelden

Onderduiken?

Mr. Slow

Lekker wakker worden zo op de zondag morgen met freestyle actie en die pretoogjes allemaal!

Jaaa, ik als trotse moeder en mijn 2 ski freestyle kids staan er ook op. Het was een top week… en met medailles naar huis :)
Eens kijken waar we dit jaar de nk/bk kunnen gaan skiën. Wij hebben er iig weer zin in…

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie