Tijd en geld besparen tijdens je wintersport? Reserveer je ski's online!

gesponsord op 28 december 2022· geen reacties

null

Wintersport kan duur zat zijn. En je wilt natuurlijk het meeste uit je vakantie halen, dus als je ook ergens tijd kunt besparen dan is dat ook mooi meegenomen. INTERSPORT Rent geeft je nu de mogelijk om op zowel tijd als geld te besparen: door online te reserveren!

Zo bespaar je tijd en geld met INTERSPORT Rent

Doordat INTERSPORT Rent zo’n breed (online) aanbod heeft, kies je de ski’s die het beste bij jouw behoeften passen. Dus ook als je op je materiaalhuur wat wilt besparen, dan kan dat goed. Kies dan voor de Economyklasse, waar je als prijsbewuste skiër degelijke all-mountain ski’s vindt die garant staan voor veel plezier op de piste. Wil je iets meer? Dan is de Premiumklasse versie ideaal voor jou. Hier vind je materiaal voor veeleisende skiërs die houden van goed materiaal en overtuigend design. Is het beste nét goed genoeg voor je? Dan kom je vast aan je trekken in de Superiorklasse, waar je krachtige modellen voor de beste prestaties. Bij het online reserveren krijg je ook nog een korting én kun je er voor kiezen om jouw favoriete uitrusting klaar te hebben staan in je hotel als jij aankomt. Zo bespaar je tijd én geld en kun je direct de pistes op.

null

Weer wisselvallig? Wissel dan kostenloos van model!

Met welk materiaal je op de piste of in de vrije natuur het meeste uit je wintersportpassie haalt, is natuurlijk niet altijd een gemakkelijke beslissing. Slaat het weer halverwege je vakantie om? Dan kun je bij INTERSPORT Rent, op grond van de weersomstandigheden of de toestand van de piste, je uitrusting van de Premium- en Superiorklasse gratis omruilen.

null

Top huurmateriaal voor zorgeloze dagen in de sneeuw

Bij INTERSPORT Rent staat de kwaliteit van het huurmateriaal voorop. Voor zorgeloze dagen in de sneeuw is het belangrijk om in elke situatie het juiste materiaal te hebben en flexibel te zijn. Met het materiaal van INTERSPORT Rent bent je echter altijd goed uitgerust. Ski’s en snowboards worden na elke verhuur onderhouden, zodat je optimaal wintersportplezier hebt én je geen tijd kwijt bent op of met slecht onderhouden materiaal. Reserveer daarom online vóór je vakantie!

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie