Hoge kortingen op skihuur voor kinderen bij INTERSPORT Rent

gesponsord op 30 januari 2023· 1 reactie

null

Op zoek naar manieren om je wintersportvakantie met je gezin betaalbaarder te maken? INTERSPORT Rent geeft deze winter forse kortingen op de materiaalhuur voor je kinderen. Dus kijk snel verder voor de beste aanbiedingen voor gezinnen!

Vakantie in Oostenrijk: gratis skihuur tot 10 jaar en -50% tot 14 jaar

Wat een ontzettende meevaller zou 't zijn, als je voor je kinderen niet elk jaar opnieuw nieuwe ski’s zou moeten kopen. Juist daarom is de skihuur voor je kinderen tot 10 jaar bij INTERSPORT Rent gratis, als de beide partners voor dezelfde periode ski’s of snowboards huren. Zijn je kinderen jonger dan 14? Dan krijgen ze nog steeds 50% korting. Met hun gezinspakketten en passende ski-uitrusting voor kinderen hebben je kinderen de tijd van hun leven op de pistes en hoef jij je wat minder druk om de kosten te maken!

Een gratis helm voor kinderen tot 14 jaar als je je materiaal huurt bij INTERSPORT Rent.
Een gratis helm voor kinderen tot 14 jaar als je je materiaal huurt bij INTERSPORT Rent.

Kinderhelm gratis bij INTERSPORT Rent Oostenrijk

Als ouder wil je natuurlijk dat je kind veilig is, ook tijdens de wintersport. Daar hoort dan ook een betrouwbare ski-uitrusting mét skihelm bij. Deze beschermt je kind op de plek waar hij of zij het kwetsbaarst is. Daarom krijgen kinderen tot 14 jaar een gratis skihelm voor de gehele huurperiode!

Reserveer nu online

En bespaar kostbare tijd en geld op je wintersportvakantie. Meer informatie vind je op de website van INTERSPORT Rent.

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie