Wolkenloze dagen

Roel op 21 september 2010· geen reacties

De aangekondigde weersverbetering is er, met een kleine vertraging, gekomen. We zitten er nu midden in, dat betekent dat de zon vrijwel de hele daglichtperiode schijnt en er bijna geen wolkje aan de lucht is. Droomweer voor de gletsjerskiër en wandelliefhebber van Frankrijk tot in Oostenrijk.

null

Klausenpass (CH)

null

Morzine (F)

null

Colfosco/Alta Badia met uitzicht op het Sella-massief, bekend van de Sella Ronda (I)

null

Gortipohl/Montafon (O)

Drastische weersomslag
Het goede nieuws is dat dit weer nog tot en met donderdag aanhoudt bij temperaturen tussen 20 en 25 graden. In Oostenrijk mogelijk tot 27. Het ‘slechte’ nieuws is dat de nazomer vrijdag met grof geweld wordt verdreven en het weekend behoorlijk in het water valt. De temperaturen zijn daarbij zeer gematigd. Of het hogerop weer tot sneeuw van betekenis komt is nu nog niet helemaal zeker, daarover snel meer!

Als eerste op de hoogte van nieuwe weerberichten? Klik hier om je aan te melden.
Roel
is redacteur en sinds 2009 onze vertrouwde wintersportweerman. In het seizoen schrijft hij dagelijks over sneeuw en achtergronden van de wintersport.
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie