Vorige keer konden wij ons geluk niet op in de diepe poedersneeuw. Daar is nu helaas weinig meer van over. Dramatisch of niet? Zie ons Video Report #3!

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie

Schraap schraaaap :)

Minder goed nieuws, maar nog steeds gave beelden.

Grappig om te zien hoe je Vars binnenrijdt. Ben daar 2 jaar terug op wintersport geweest. Zag links de 2 persoons lift met houten bankjes die naar het buitenste (heel mooie) deel van het gebied gaat. Wordt toch eens tijd dat ze die vervangen. Zou er nog wel eens terug willen, jammer dat het zo ver rijden is.

Ondanks de harde sneeuw toch nog mooie beelden!

Goed filmpje wederom. Het lijkt toch jammer van de sneeuw, maar als we je moeten geloven komt het toch allemaal weer goed én is het uiteindelijk beter ;)! Komt goed dus!

Rogier, super filmpje weer! Maar wat een rasoptimist ben jij zeg; sneeuw ziet en klinkt ontzettend hard en jij beweerd vrolijk dat de sneeuw helemaal niet slecht is ;).
Zie dat jij ook een hond mee de bergen in neemt, nou heb ik me altijd al afgevraagd, krijgen die beesten niet ontzettend koude poten?

Grtz!

Ski: 25 jaar -|- Snowboard: 6 jaar -|- Respect the Mountains

@ Turn: Nou ja ik heb ook liever poeder. De sneeuw was hard maar niet slecht, en als onderlaag voor de rest van het seizoen is het hartstikke goed.
En over Scratch, mijn hond, die heeft geen koude poten, (wolven leven toch ook gewoon in de sneeuw), wel smeren wij zijn poten in met en speciale ‘wax’ omdat ze anders beschadigen van de sneeuwkristallen…

Click. Click. Peace
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie