Skivakanties tot de helft goedkoper

gesponsord op 08 september 2012

null
Profiteer nu van gunstige vakantieperiodes en vroegboekacties!

Als je deze winter voordelig op skivakantie wil vertrekken, dan boek je best je vakantie in de Krokusvakantie of in de Paasvakantie. De belangrijkste reden hiervoor is dat landen als Duitsland, Frankrijk en Nederland op andere momenten dan wij hun vakanties hebben. Enkel de Denen hebben gelijktijdig met de Belgen vakantie. En als je weet dat het aantal Denen in de Alpen best meevalt, dan is het financiële rekensommetje snel gemaakt.

De wet van vraag en aanbod is hier duidelijk in het voordeel van ons, Belgen. Veel studio’s en appartementen in het aanbod, en weinig andere vakantiegangers om te boeken. Zo bespaar je makkelijk tot 200 euro of meer op een skivakantie in Avoriaz, Flaine, Les Menuires of Les Arcs. En dan heb je nog eens een voordeel van 20% vroegboekkorting als je tijdig bij de les bent.

Extra budget, maar waarvoor?
Wat doe je dan met de uitgespaarde centen? Investeren in materiaal? Een paar extra rondjes tijdens de après-ski? Extra services bijboeken en wat extra luxe voorzien? Tal van skistations als Avoriaz en Les Arcs investeren steeds meer in luxe, wellness of extra kindvriendelijke activiteiten. Zo opende Avoriaz afgelopen zomer een heus subtropisch zwemparadijs Aquariaz, terwijl in Arc 1950 een compleet nieuwe wellness opende. En daarnaast openen vele nieuwe ‘Club Enfants’ de deuren, waar kinderen spelenderwijs onder toezicht zich kunnen uitleven op de latten, terwijl de papa’s en mama’s zich op de meer gewaagdere pistes begeven.

Vergeet niet dat je voorlopig nog kan genieten tot hoge kortingen op vroegboek (tot 20%). Als je toch op wintersport gaat, sla dan nu je slag en boek voordelige skipassen (meteen te boeken bij je appartement), skimateriaal en geniet van de grote keuze die er nu nog is.

Meer weten?
Ontdek ons ruim aanbod naar de Franse topbestemmingen op www.pierreetvacances.be.

null

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.