Vakantieregio Seiser Alm: genieten met de hele familie

gesponsord op 14 november 2018

Wie op wintersport gaat doet dit nog het vaakst in familiale kringen. Niets zo fijn als met je kids genieten van de sneeuw. Maar lang niet alle skioorden zijn geschikt voor deze formule. De vakantieregio Seiser Alm in Zuid-Tirol heeft er echter haar specialiteit van gemaakt. Nergens is het zo fijn, rustig en geschikt voor families met kinderen als op de grootste bergweide van Europa.

Seiser Alm Marketing- Helmuth Rier
Seiser Alm Marketing- Helmuth Rier

Met de kinderen op wintersport

De vakantieregio Seiser Alm bestaat voornamelijk uit blauwe pistes. Geen stijle dalafdalingen of hoge toppen, maar wel een erg prettige kom waar de allerkleinsten op hun eigen tempo kunnen leren skien. Met twee skischolen en liften met speciale beveiliging voor kinderen zijn je kinderen hier absoluut in goede handen!

Seiser Alm Marketing- Helmuth Rier
Seiser Alm Marketing- Helmuth Rier

Groot skigebied

Samen met het nabijgelegen Val Gardena is dit het grootste skigebied binnen Dolomiti Superski. Vervelen is er dus niet bij. Zo is er een heuse Seiser Alm Ronda langs zeven themastations vol plezier en actie. En je bent per skibus zo bij een van de startpunten van de beroemde Sella Ronda-skitocht langs vier Ladinische valleien. Of je blijft dichter bij huis met de Seiser Alm - Val Gardena Ronda: een tocht van 25 kilometer tussen beide gebieden met een blik op markante Dolomietenpieken als de Sasso Lungo/Langkofel, Sasso Piatto/Plattkofel en de Sciliar/Schlern.

Seiser Alm Marketing- Helmuth Rier
Seiser Alm Marketing- Helmuth Rier

Op pad met een door paarden getrokken slee

Een geweldige activiteit om met de hele familie te ondernemen is een sledetocht door de diepe sneeuw. De slee wordt getrokken door de Haflingers die op het ritme van hun hoeven en de belletjes je laten genieten van het schitterende landschap van de Vakantieregio Seiser Alm. De tocht start bij het bergstation en is een zeer romantische manier om het grootste bergplateau van Europa te ontdekken. Ontspanning op de best mogelijke wijze!

Kortom, ben je op zoek naar een skigebied waar je met de hele familie onbezorgd van een topvakantie kan genieten, dan is vakantieregio Seiser Alm een erg goede keuze!

*Klik hier voor meer informatie over vakantieregio Seiser Alm

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.