Wat?! Vanaf € 169 euro op wintersport in februari met Wintertrex!

gesponsord op 15 november 2018

null

Op donderdag 15 november is het tussen 18.00 en 0.00 ‘Crazy Booking Night’ bij Wintertrex. Je krijgt dan extra korting op toch al scherpe deals tot wel € 100,00! Dit kan ook zeer interessant zijn voor alle Nederlandse wintersporters die in de voorjaarsvakantie (vanaf 23-2) naar de Alpen willen. Aangezien de klanten van Wintertrex over het algemeen uit Duitsland en Oost-Europa komen (en deze landen in die periode geen vakantie hebben), kun je voor laagseizoensprijzen naar de Alpen in de populairste week van de winter! We hebben een aantal aanbiedingen voor je op een rij gezet.

1) Valfréjus

Valfréjus is een echt station-village met een klein, maar zeer gevarieerd skigebied. In de voorjaarsvakantie verblijf je hier vanaf € 349,- per persoon. Dat is inclusief de 6-daagse ESKI-MO liftpas. Je hebt zelfs toegang tot het buitenzwembad en sauna. Ook lekker als je even niet wilt skiën.

2) Zillertal

In februari verblijf je al vanaf € 449,- in appartement Wolfgang. Dat is dus inclusief een 6-daagse Zillertaler Superskipass. Vanuit Aschau ben je snel in het skigebied Hochzillertal/Kaltenbach. Wil je wat luxer? Dan kun je tijdens de voorjaarsvakantie voor € 899,- per persoon terecht in het viersterrenhotel Alpenhotel Ramsauerhof.

3) Valmeinier

Het Franse Valmeinier vormt samen Valloire het 150 kilometer grootte skigebied van Galibier Thabor. Ook hier kun je in de voorjaarsvakantie vanaf € 349,- euro per persoon terecht. Dat is inclusief 6-daagse liftpas voor het skigebied. De chalets Grand Panorama liggen direct aan de piste en beschikken ook over een buitenzwembad!

4) Wildschönau

Het Wildschönau vormt samen met het Alpbachtal het grote skigebied Ski Juwel. Het is een geliefde bestemming bij families, met authentieke hutten en gezellige dorpen. Tijdens de voorjaarsvakantie verblijf je al vanaf € 359,- in Appartement Starchenthof. Dat is inclusief 6-daagse liftpas voor het hele skigebied!

5) Superdévoluy

Heel veel goedkoper dan in Superdévoluy gaat het niet worden. Je verblijft hier al een week inclusief liftpas voor slechts € 169,- per persoon! Je hebt 100 kilometer piste tot je beschikking, maar je verblijft nou niet bepaald in het mooiste dorp van de Alpen. Maar goed, goedkoop is het wel!

Over Wintertrex

Wintertrex is in Nederland niet zo bekend. Het is een merk van het Duitse bedrijf Travel Trex GmbH, de een na grootste touroperator van wintersportreizen in Europa. Per jaar hebben ze rond 110.000 klanten en ze zijn in 15 landen actief. Wintertrex is niet aangesloten bij de ANVR of SGR, het is immers een Duits bedrijf. Om aan de Europese wettelijke eisen te voldoen moet elke Duitse touroperator een verzekering afsluiten, die het betaalde geld door de klant in het geval van faillissement dekt. Deze verzekering heeft Wintertrex uiteraard ook afgesloten (in dit geval bij Swiss Re). Je kunt deze partij dus vertrouwen.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.