Snow Deals: goedkoop en absoluut sneeuwzeker

gesponsord op 11 november 2019

null

Jij wilt natuurlijk genieten van de beste skigebieden, de mooiste accommodaties en dat allemaal in gebieden waar sneeuw ligt. Dat is een logisch wensenlijstje. Echter het is veel uitzoekwerk om de beste en meest sneeuwzekere deals te vinden. Daar heeft Sunweb nu de oplossing voor met Sunweb Snow Deals. Maar wees er erg snel bij, deze deals lopen maar voor een korte tijd!

Sunweb Snow Deals

Sunweb heeft precies voor je uitgezocht welke gebieden sneeuwzeker zijn. Met de Snow Deals vind je de bestemmingen met de beste sneeuw tegen absoluut de scherpste prijs. Maar let op: deze Snow Deals zijn niet oneindig geldig. Ze lopen altijd maar voor een bepaalde duur. Wees er dus snel bij als jouw favoriete accommodatie of skigebied erbij zit!

In het kort:

  • Mooiste skigebieden
  • Sneeuwzeker
  • De laagste prijs

null

Om je een idee te geven, de beschikbare Snow Deals halverwege november:

  • Vaya Fieberbrunn, luxe accommodaties met zwembad direct aan de piste voor maar 349 euro per persoon voor 4 dagen met halfpension en skipas.
  • Hotel Victoria in Zell am See, met binnenzwembad en fijne wellness in een aangenaam hotel. Vanaf 289 euro per persoon voor 4 dagen met skipas.
  • Résidence Club MMV Le Coeur des Loges in Les Menuires. Luxe en ruime accommodaties, ski-in ski-out aan een blauwe piste met fijne wellness voor maar 279 euro per persoon voor 4 dagen inclusief skipas.

In totaal staan er meer dan 100 scherpe aanbiedingen op de Snow Deals pagina. Het moet wel raar lopen wil er niet iets naar wens tussenzitten. Niets houd je meer tegen om op wintersport te gaan!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.