Chalets Flachau

In Flachau vind je behoorlijk wat accommodatie en je kan er natuurlijk ook voor kiezen om te verblijven in een chalet. Het aanbod van chalets in Flachau blijft wel wat achter wanneer je het vergelijkt met het aantal hotels en appartementen in Flachau, maar aan de andere kant kan je natuurlijk altijd maar in één chalet tegelijk zijn. In ieder geval is Flachau een populaire bestemming door het grote skigebied, de bruisende après-ski en de bereikbaarheid.

Prijsniveau

De prijzen van chalets in Flachau zijn eigenlijk precies wat je bij dit skigebied verwacht. Je betaalt hier niet de hoofdprijs, maar aan de andere kant is dit natuurlijk wel een van de meer populaire dorpen van het Salzburgerland. Wanneer je wat minder wilt besteden wanneer je in een chalet in Flachau wilt verblijven, dan kan je altijd eens een kijkje namen in het naburige Reitdorf. Je zit dan wel net even wat verder van de après-ski en de skiliften verwijderd.

Tips

Flachau is een langgerekt dorp. Bekijk dus altijd even de locatie van het chalet dat je op het oog hebt. Nou is het wel zo dat je op maar liefst drie plekken de berg op kan in Flachau en het systeem van de skibussen werkt vloeiend, maar even checken kan natuurlijk geen kwaad.

Zoek met uitgebreide filters
chaletFlachau Lodge
Goed
2x bekeken
7.4
  • Flachau
  • 350m van het centrum Flachau
Details
1 slaapkamer (180m²)
€ 1824
(€ 912 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (2)