BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Gerlos

Accommodaties Gerlos

Gerlos is een van de meest populaire wintersportdorpen bij Nederlanders en je vindt hier dan ook accommodatie in alle soorten en maten. Hoewel het dorp veel viersterrenhotels kent is het geen mondain of elitair dorp. Integendeel. In Gerlos kan je echt allerlei soorten accommodatie vinden. De sfeer is ronduit gezellig en je vindt er hotels, appartementen en pensions in diverse prijscategorieën.

Prijsniveau

Het prijsniveau in Gerlos is eigenlijk maar net wat je er zelf van maakt. Het is een van de meest populaire en daardoor ook een van de duurdere dorpen in het gebied van de Zillertal Arena (en de rest van het Zillertal). Verblijf je in een van de viersterren hotels dan kan de prijs natuurlijk behoorlijk oplopen, maar wanneer je op zoek gaat naar een goedkoper pension, hotel of appartement in Gerlos dan zijn deze ook zeker te vinden.

Tips

Wil je echt in stijl overnachten in een van de meest markante hotels van Gerlos dan is hotel Gaspingerhof een aanrader. Appartementen zijn er ook genoeg in Gerlos. Wat dacht je bijvoorbeeld van Christl's Milchbar & Gerlos Perle (Pearl) of Andi's Apparthaus? Veel van de accommodatie in Gerlos ligt langs de hoofdweg en in sommige gevallen ook dicht bij de liften.

Accommodatie thema's