Wie gaat er van 3 tot 10 februari mee skiën/boarden naar Les Deux Alpes ?

Hoi ski- en snowboardfanaten,
wij zijn op zoek naar gepassioneerde skiërs of snowboarders die samen met ons (Huub (NL-75j) en Mario (BE-59j)) onze groep willen vergezellen. Onze groep bestaat idealiter uit 6-10 personen van diverse aard, geslacht, leeftijd en nationaliteit. Wij zijn allebei goed geoefende skiërs die liefst zo vroeg mogelijk opstaan om zoveel mogelijk te gaan skiën tegen een stevig maar aanvaardbaar tempo voor iedereen. Wij zijn geen snelheidsduivels, gewoon gezwind naar beneden tegen een gezond tempo is ons ding. We wensen het maximale uit onze skireis te halen. Af en toe en met mate een pintje kan maar het is niet de bedoeling om er een fuifvakantie van te maken. Wij beschikken allebei over eigen vervoer. Van zodra we met 5-6 personen zijn, kunnen we concrete plannen gaan maken. Voor verblijf + skipas moet je rekenen op ongeveer 450€ per persoon voor een ganse week. Iedereen welkom !!!
Reageren kan via dit forum of via PB.

groetjes,
Huub en Mario

*bericht bewerkt door vdberghm op 20 dec 2023 01:45

Locatie = Les Deux Alpes. Datum is verschoven naar 9-16 maart. We zijn ondertussen reeds met 4 personen met 2 bijkomende kandidaten die mogelijk zullen aansluiten. Groeten. Huub en Mario.

*bericht bewerkt door vdberghm op 29 dec 2023 15:43

Interessant, ben een ervaren senior (70 jong) wintersport liefhebber die wegens het uitvallen van een ski maat niet meer de gebruikelijke ski vakantie naar Frankrijk kon boeken, mijn vrouw skiet niet, de laatste 2 jaar met vrienden naar KleinWaldserTal geweest, maar daar nu wel op uitgekeken.

Groet Jan

Beste Jan,
hartelijk dank voor je interesse. We zijn ondertussen met 4 skifanaten van diverse leeftijd (75j/73j/61j/59j) maar allemaal met een ding gemeen: een passie voor skiën. We hebben ondertussen ook reeds verschillende potentiële andere kandidaten waardoor we vrij snel gaan volzitten. Kort door de bocht: verblijf zal tussen de 200€ à 250€ schommelen per persoon voor een volledige week. Skipas is 296€ (of 277€ vanaf 65j) per persoon. Enkele spelregels: we voorzien in eigen vervoer: collega Huub kan vanuit Nederland met maximaal 5 personen afreizen met zijn camper, ikzelf kan voor maximaal 3 personen vervoer bezorgen vanuit België. Vanaf 9 personen zal nog een 3de (en eventueel 4de) wagen vereist zijn maar dat zal vermoedelijk geen probleem vormen. Kosten voor brandstof & tol onderling per wagen te regelen. We kopen ter plaatse elke dag vers brood, croissants,… voor ontbijt & lunchpakket. Voor 's avonds: om beurt koken via beurtrol (assistentie altijd aanwezig door de anderen). Proviand mee te nemen of ter plaatse, dat zoeken we nog uit. Boekhouding via Splitwise. Communcatie via Signal (app kan je installeren op je Smartphone -> https://www.signal.org/). Van zodra je definitief toezegt, voegen we jou toe in de groep, ok ?
groeten,
Mario

*bericht bewerkt door vdberghm op 30 dec 2023 16:35

Allen,
we zijn ondertussen met het minimum vereiste aantal van 5 en gaan stilaan concrete plannen beginnen maken qua accomodatie. Er zijn nog enkele personen die interesse hebben getoond en mogelijk de groep zullen vervoegen. Ons streefdoel is maximaal 10 personen, dus er is nog steeds plaats. Interesse ? Stuur een PB.

groeten,
Huub en Mario

Je kunt inmiddels ook aanhaken, door Signal te installeren en lid te worden van de chatgroep “Skivakantie 2024”.

Huub

Gaan jullie nu 3 tot 10 februari of 9 tot 16 maart?
Ik had hierboven begrepen dat het verschoven is naar 9 tot 16 maart, maar jullie blijven wel door gaan op deze post (3 tot 10 februari) en niet met jullie nieuwe post voor 9 tot 16 maart.

Danny,
Excuses voor de verwarring maar de datum is definitief vastgelegd van 9 tot 16 maart.
Groet,
Mario

Hallo Mario, Huub, ik ben geïnteresseerd en hoor graag van jullie oproep nog actief is. Ik ben 57 jaar en woon in Den Haag, dit jaar voor het eerst solo en op zoek naar een gezellig reisgezelschap. Groeten, Marcel

Plaats een reactie