Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Wintersport Magazine #51 is uit!

Edo op 02 november 2021· 6 reacties

null

Precies op het moment dat de sneeuwval losbarst in de Alpen, valt er in Nederland een ander geschenk in de schappen: Het is Wintersport Magazine #51; de tweede uitgave van dit seizoen!

Thema rust

Het thema van deze uitgave is rust, waarin we bijvoorbeeld een top 6 geven van afgelegen overnachtingen, ver weg van uitpuilende skidorpen. Rogier van Rijn bezocht het spookresort Saint-Honoré: een skigebied in ruste, en toont tevens in een fotoverslag de rust en ruimte die ontstond toen de Franse skigebieden een seizoen lang hun deuren sloten. Daarnaast tippen we je de rustigste weken van de wintersport zodat je overvolle liften kunt ontwijken. Skitalent Adriana Jelinkova legt in haar interview uit waarom ze verplicht rust moest pakken en we nemen de diverse beschermde rustzones in de Alpen onder de loep, waar je dus niet mag skiën. In de poll onderzochten we tenslotte hoeveel rustmomentjes de Nederlandse wintersporter pakt tijdens een skidag.

Vaste rubrieken

Verder zijn er natuurlijk onze vaste rubrieken. Denk bijvoorbeeld aan de Alpenweerpraatpagina van wintersportweerman Roel van den Bekerom, de laatste wintersportmode in de diverse trendpagina’s, een stukje geschiedenis van Val Thorens met ‘In kaart gebracht’ en het hoogstandje van deze uitgave: de Top Mountain Star in Obergurgl-Hochgurgl. In onze nationale skitest bespreken we ditmaal de allmountainski’s; zowel de piste als off-pistevarianten en last but not least een testverslag van ’s werelds eerste vouwbare pisteski: de Elan Voyager! Kortom: rustig achteroverhangen op die bank en genieten maar, geheel in stijl van het thema!

Houd de brievenbus in de gaten

Dit is slechts een greep uit de inhoud dus houd die brievenbus in de gaten! Want vanaf vandaag tot volgende week dinsdag worden de magazines weer door Nederland verspreid. Nog geen lid van de Nederlandse Ski Vereniging of Club Wintersporters, dus geen gratis blad op je deurmat? Check dan deze pagina met alle voordelen en sluit het lidmaatschap direct online af.

Edo
is de hoofdredacteur van Wintersport Magazine maar voelt zich ook prima thuis op het internet

Plaats een reactie

Kan er ook vermeld worden wanneer de Belgische editie in de bus komt?

Bij ons al in de winkel. Net opgehaald.

Hen48

Ontvangen! Weer een prachtexemplaar 👌🏻

Net lid gemaakt. Hopelijk komt het magazine nog snel !

Direct na het verschijnen van deze nieuwspost ben ik lid geworden van club wintersporters.
Onder andere omdat ik het volgende bericht zag bij aanmelding:

Welk magazine je ontvangt is afhankelijk van de datum van aanmelding.

Aangemeld voor 13 september 2021: Magazine 1
Aangemeld tussen 13 september en 14 oktober: Magazine 2
Aangemeld tussen 15 oktober en 12 november: Magazine 3
Aangemeld tussen 13 november en 19 december: Magazine 4

Ik ben dus aangemeld tussen 15-10 en 12-11, ik heb magazine #51 echter nog niet thuis ontvangen.
Weet iemand of dat nog gaat gebeuren, of moet ik hier zelf even achteraan?

Wie het weet mag het zeggen :)

Hallo Grimmie, als je bent aangemeld tussen 15-10 en 12-11 krijg je inderdaad Magazine 3 toegestuurd. Dit is echter Wintersport Magazine #52 en verschijnt eerste week december. Nummer #51 is magazine 2 en deze is reeds begin november verstuurd naar alle leden. Alvast veel leesplezier met #52 dus. We zijn momenteel bezig om oude uitgaves in onze webshop aan te bieden, dus mocht je interesse hebben in voorgaande nummers dan kan dit straks ook op deze manier.

Plaats een reactie