Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Update: Inspiratiesessie Q&A op 22 december gaat niet door

Roel op 14 december 2022·bewerkt op 20 december 2022· geen reacties

22 december is een Q&A inspiratiesessie
22 december is een Q&A inspiratiesessie


Update: de inspiratiesessie van 22 december kan helaas niet doorgaan. De eerstvolgende sessie is de Wintersport Pubquiz op 29 december.


Donderdag 22 december om 20.00 uur is de volgende inspiratiesessie. Via een livestream kan iedereen de sessie bijwonen en deze keer is het een Q&A avond. Edo, hoofdredacteur van Wintersport Magazine, en ik zullen zo goed mogelijk jóuw wintersportvragen proberen te beantwoorden.

Rollen omgedraaid

Voor deze inspiratiesessie draaien we de rollen dus om. In plaats van dat wij een verhaal houden waarop jij reageert, bepaal jij waar we het over gaan hebben! Wij reageren op jullie vragen die over allerhande onderwerpen kunnen gaan, zo lang het maar wintersport gerelateerd is ;-). Ben jij benieuwd naar de meest bijzondere wintersportplaats waar Edo is geweest? Of wil je onze geheimtips voor routes naar de Alpen? Of ben je gewoon benieuwd hoe wij onze vakanties boeken? We zitten donderdag 22 december voor je klaar om zo goed mogelijk antwoord te geven op je vragen. Wil je op voorhand al iets weten? Zet het in een reactie onder dit bericht, dan gaan we er donderdag op in.

Hoe ben je erbij?

Deze inspiratiesessie is toegankelijk iedereen. Je kunt de livestream donderdag om 20.00 uur volgen via de livestream die in dit bericht verschijnt. Op de voordelenpagina van clubleden komt de link natuurlijk ook te staan.

Wil je in de toekomst geen inspiratiesessie of andere voordelen missen? Meld je dan hier aan en je profiteert ook van allerlei (nieuwe) extra’s, zoals het Wintersport Magazine, kortingen en voordeel in onze shop.

null

Roel
is redacteur en sinds 2009 onze vertrouwde wintersportweerman. In het seizoen schrijft hij dagelijks over sneeuw en achtergronden van de wintersport.

Plaats een reactie