Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Voor 399 euro op wintersport in de kerstvakantie

Redactie op 21 november 2023· geen reacties

Er zijn nu uitstekende aanbiedingen voor de kerst
Er zijn nu uitstekende aanbiedingen voor de kerst

Als redactie stuiten we soms op geweldige aanbiedingen. Of het nu komt door de sneeuwsituatie van vorig jaar of dat het puur Black Friday is, voor de komende kerstvakantie zijn er nog veel goedkope opties. Je kunt voordelig op wintersport in een hoogseizoenweek!

1. Vars: €399 p.p. inclusief skipas aan de piste

In Vars (F) kun je in Résidence Par Sainte Maire verblijven vanaf € 399,- p.p. inclusief skipas. Deze appartementen liggen aan de piste. Aankomst op 23 december en te boeken via Summit Travel.

2. Zell am See: €644 p.p. inclusief skipas

In Zell am See kun je op 23 december terecht in een appartement met sauna voor 644 euro p.p. inclusief skipas. Het appartement ligt in Zell am See-Schüttdorf op 250 meter van de skibus. Meer kerstaanbiedingen van chalet.nl vind je hier.

3. Valfréjus: €524 p.p. inclusief halfpension en skipas

In het Franse Valfréjus kun je goedkoop op wintersport tussen 23 en 31 december. Voor een tweepersoonskamer in een eenvoudig hotel aan de piste, inclusief halfpension en skipas betaal je bij aankomst op zaterdag 23 december slechts 524 euro per persoon, via Sunweb. Dit is een Black Friday aanbieding die voor korte tijd boekbaar is. Let op: leden van de Nederlandse Ski Vereniging en Club Wintersporters krijgen nog een extra korting van 50 euro!

4. Nauders: €675 p.p. inclusief ontbijt en grensoverschrijdende skipas

Wil je naar Nauders, dan betaal je voor Pension Tirol***, inclusief ontbijt en grensoverschrijdende Zwei Länder Skiarena - skipas, bij TUI nu 675 euro per persoon bij aankomst op zaterdag 23 december.

5. Les Sybelles: €367 p.p. inclusief skipas en aan de piste

Ben je met 4, 5 of 6 personen? Dan kun je voor 367 euro per persoon inclusief skipas naar Les Sybelles. De Chalets La Grenouillere & Val d’Arvan in Saint Jean d’Arves liggen aan de piste en zijn voor deze prijs boekbaar bij Sportiek bij aankomst op 23 december. Nog meer aanbiedingen van Sportiek vind je hier.

6. Paradiski: €474 p.p. inclusief skipas

In het grote Franse Paradiski kun je met Travelski op 23 december naar Montchavin voor 474 euro p.p. inclusief skipas. De accommodatie Residence Les Avrieres Haut ligt op 150 meter van de piste.

Voor de Franse Alpen zijn meer aanbiedingen beschikbaar.

7. Skiarea Campiglio Dolomiti di Brenta: €659 p.p. inclusief skipas en halfpension

In het Italiaanse Skiarea Campiglio Dolomiti di Brenta ligt het mondaine Madonna di Campiglio, maar om hier te skiën kun je ook goedkoop uitzijn. Een verblijf in Folgarida in Hotel Monclassico*** kost je inclusief skipas en halfpension slechts €659,- p.p. bij Snowtrex.

null

8. Hochkönig: €721 per appartement (4 personen)

In het Oostenrijkse Hochkönig vind je in Mühlbach Apartement Sonnenhang***. Een appartement voor 4 personen met aankomst op 23 december heb je vanaf 721 euro bij Interhome. Direct boekbaar op wintersport.nl.

9. Zillertal 3000: €765 p.p. inclusief skipas, ontbijt en wellness

In het Oostenrijkse Mayrhofen ligt Landhaus Roscher*** waar je bij aankomst op zaterdag 23 december 765 euro per persoon betaalt, inclusief ontbijt, skipas, toegang tot het zwembad en wellness in het viersterrenhotel Strass. Ook dit is een Black Friday aanbieding en hiervoor krijgen leden extra korting. Meer kerstaanbiedingen van Sunweb vind je hier.

10. Portes du Soleil: €585 per appartement (4 personen)

Je kunt naar het bekende Morzine in Portes du Soleilvoor slechts 585 per appartement (4 personen). Je verblijft in Residence du Télèpherique*** dat direct bij de gondel naar Avoriaz ligt (ook 's avonds geopend). Aankomst op 23 december en boekbaar bij Sneeuwfun.

Eerste kerstweek vaak voordeliger

Vaak zijn dit zeer tijdelijke aanbiedingen dus wees er snel bij. Zoals je ziet hebben al deze aanbiedingen betrekking op de eerste week van de kerstvakantie. Goed om te weten is dat deze week in de Duitstalige Alpenlanden bijna altijd goedkoper (en rustiger) is dan de tweede kerstweek. Lees er hier en hier meer over! Op zoek naar meer accommodaties? Check onze accommodatievergelijker.

Noot van de redactie

Het merendeel van de artikelen op Wintersport.nl is volledig onafhankelijk geschreven. Dat geldt ook voor dit artikel. Er is geen enkele vorm van bemoeienis geweest, wél ondersteun je ons door op de links in dit artikel te klikken en een aankoop te doen. » Lees meer

Redactie

Plaats een reactie