Afgelopen weekend is de nieuwe Galtbergbahn geopend in het Oostenrijkse Schlick 2000 (Stubaital). Wij waren er als de kippen bij om de nieuwe gondel te testen, want er zijn ook een paar nieuwe pistes bijgekomen! In deze video zie je wat er veranderd is in dit skigebied.

Henri
weet alles van nieuwe skigebieden, liften en projecten.

Leuke toevoeging aan het gebied. Voorheen werd je naar de Galtalm gesleept met touwen aan een trekker, was een leuk avontuur maar nu dus ook bereikbaar per lift. Wij zijn er een aantal keer geweest en vonden het een leuk gebied met heel mooie uitzichten. Ondanks dat het niet al te groot is voelt toch niet klein aanvoelt.

Fijne beelden hoor @Henri
En inderdaad een erg mooie toevoeging aan het gebied.

Mooi! Goede reden om nog eens terug te keren in dit leuke gebiedje.
Zijn er ook nog plannen voor een zwarte piste tussen bergstation Kreuzjochbahn en bergstation Galtalmbahn? Meen daar iets over gelezen te hebben, al stuitte het vgm op de haalbaarheid.

Gang is alles

Mijn favoriete kleine skigebied. Ben nog aan het twijfelen waar naartoe te gaan de eerste week februari, wellicht toch weer Stubaital, ben benieuwd naar de,e nieuwe pistes.

MichielVries
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie